Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Фелікс Баумгартнер прославить Zenith

Декілька років тому до команди Zenith приєднався Фелікс Баумгартнер, який став посланцем марки. У безпрецедентному проекті Red Bull Stratos, що передбачає стрибок зі стратосфери, його супроводжував найточніший у світі хронограф – Zenith El Primero.   Фелікс Баумгартнер – чемпіон з парашутного спорту та бейсджампінгу, каскадер, скайдайвер, у списку досягнень якого значаться небезпечні стрибки з найвищих світових хмарочосів, а також перший перетин Ла-Маншу у «крилатому» костюмі.

 
 
 
Цього року він планує зробити вільний стрибок з висоти 36 тисяч метрів, подолавши звуковий бар'єр лише за допомогою власного тіла. Він пройшов уже половину підготовки і перейшов у завершальну стадію, піднявшись з пустелі в Нью-Мехіко в спеціальній кулі і стрибнувши з висоти понад 21 кілометр. літака, найдовший вільний політ, а також політ із подоланням швидкості звуку.
 
 
 
 
 
Початок експерименту призначено на липень, але період, у який він може статися, триватиме до жовтня. Все залежить від необхідних погодних умов на місці експерименту – в Розвеллі. (Stefan Aufschnaiter/Getty Images).
 
 
 
 
Баумгартнер стане третьою людиною, яка стрибнула з такої висоти, і першою, хто зробив це за останні 50 років. Рекордний стрибок пілота ВПС Джо Кіттінгер становив 31,3 км в 1960 році. Кіттінгер був у вільному падінні 4 хвилини 36 секунд і прискорився до 988 км/год (306 м/сек), лише трохи не дотягнувши до звукового бар'єру. Баумгартнер збирається вільно падати 5 хвилин 35 секунд і досягти швидкості 1110 км/год (340 с/чек). Падіння має зайняти 15-20 хвилин.
 
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю