Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Franck Muller і Roberto Cavalli будуть спільно випускати наручний годинник

Учора в Женеві компанії Franck Muller Group та Roberto Cavalli Group підписали контракт про співпрацю. Це означає, що незабаром шанувальники обох марок побачать наручний годинник Roberto Cavalli by Franck Muller.

Годинникова компанія Franck Muller займатиметься розробкою та виробництвом новинки. А продаватимуться годинники в 130-ти бутіках Roberto Cavalli по всьому світу, починаючи з осені 2012 року. Представлені будуть як чоловічі, так і жіночі наручні годинники Roberto Cavalli by Franck Muller у трьох цінових категоріях:

entry range за 1250-3000 євро,
core за 3000-6000 євро,
ювелірні зображення вартістю понад 6 000 євро.

Деталі спільного проекту поки що тримаються таємно. Невідомо що саме являтимуть собою цей годинник. Проте зрозуміло, що це партнерство пов'язує як комерційний інтерес, а й особисті мотиви. На прес-конференції Френк Мюллер розповідав, що його дружина виходила заміж у сукні від Roberto Cavalli. Сам же Роберто Каваллі пожартував:
"Мій годинник буде набагато красивіший, ніж ваш. Життя - це змагання. Я бажаю створити щось абсолютно нове, у що люди будуть моментально закохуватися - начебто це плаття Cavalli".

Насправді сьогодні вже випускається годинник під назвою Roberto Cavalli і просто Cavalli. Остання лінія орієнтована на молодь і залишиться у продажу, тоді як колекція годинника Roberto Cavalli буде знята з продажу, щоб дозволити залишитися в центрі уваги спільному проекту Franck Muller Group та Roberto Cavalli Group.

Вартан Сірмейкес (засновник Franck Muller) заявив: "Я дуже пишаюся початком цієї співпраці. І в майбутньому наші компанії робитимуть багато речей разом". Таким чином, ймовірно, що тільки випуском наручного годинника Roberto Cavalli by Franck Muller партнерство не завершиться.

 

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю