Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Жорж Керн пішов з Richemont заради Breitling

У квітні місяці, 2017 року, більшу половину акцій швейцарського годинникового бренду #Breitling було продано інвестиційному фонду CVC Capital Partners. Вже влітку, в пресі, з'явилася інформація про те, що Жорж Керн, який залишив пост СЕО компанії IWC, стане новим директором Breitling. Днями пан Керн дав своє перше інтерв'ю швейцарському виданню Le Temps.
У ньому він розповів про своє нове бачення просування бренду на азіатський ринок, який задіяний на сьогодні всього на 5%, а також повну модернізацію колекцій. Вивчивши докладно історичні архіви Керн повідомив, що шанувальники марки знають про неї замало всі 10%. Бренд має великі досягнення не лише в авіаспорті, а й у велосипедному, лижному, підводному та автомобільному, які раніше не були анонсовані брендом. Також повідомив, що фундаментальних змін особливо не буде і ціновий сегмент від 3 000-10 000 франків залишиться в пріоритеті, але судячи з нового керівництва, а це близько 20-30 співробітників, з них колишні: фінансовий директор IWC, директор з маркетингу Audemars Piguet, художній директор Chopard та спеціаліст із програмного забезпечення з годинникового сайту Hodinkee, зміни будуть колосальні. Ми з нетерпінням чекаємо на Baselworld 2018, щоб побачити народження нового Breitling на чолі з успішним Georges Kern.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю