Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Grande Reverso Ultra Thin Diamond Jubilee Pageant від Jaeger-LeCoultre

Нинішнього року вся Британія відзначає 60-річний ювілей правління королеви Великобританії Єлизавети II. Кілька днів тому перед Віндзорським замком тисячі військовослужбовців та поліцейських взяли участь у святковому параді з нагоди шістдесятирічного ювілею, помилуватися яким приїхали численні високопосадовці, включаючи монархів низки держав. Парад супроводжувало авіашоу за участю 78 літаків та гелікоптерів, як сучасних, так і старих, а також виступи військових оркестрів.

 
 

Неважко здогадатися, що парад – далеко не єдине видовище, яким Британія вшановувала улюблену королеву. Не менш незабутнім стало шоу Diamond Jubilee Pageant, яке відбулося з 10 по 13 травня на території Віндзорського замку у присутності самої королеви. У ньому взяли участь понад 800 артистів, музикантів, танцюристів, військових з усього світу та 500 коней. А 3 червня в Лондоні пройде човновий парад Thames Diamond Jubilee Pageant, також присвячений діамантовому ювілею королеви.

 
 

Але при всій повазі до королеви та її заслуг перед вітчизною, нас більше цікавить той факт, що спонсором усіх заходів, що проводяться в рамках Diamond Jubilee Pageant, став відомий бренд годинник Jaeger LeCoultre. Швейцарський бренд бренду Jaeger-LeCoultre, який є офіційним хронометристом королівського святкування, спеціально до цієї події випустив лімітовану серію свого культового годинника Reverso, що отримала назву Jaeger LeCoultre Grande Reverso Ultra Thin Queen's Diamond Jubilee Pageant.
Усього було випущено 6 жіночих та чоловічих моделей.

Продумуючи концепцію ювілейного годинника, виробники не випадково зупинили свій вибір саме на колекції Reverso. Як відомо, саме ці моделі користуються популярністю у королівської родини ще з часів правління короля Едуарда VIII, який, як вважається, і запровадив на них моду у Британії.
Обидві моделі відрізняються лаконічно-елегантним дизайном: на білих циферблатах розташовані арабські цифри та годинна та хвилинна стрілки, виконані, як і корпус годинника, з рожевого золота. Жіноча модель інкрустована діамантами, а задні кришки годинника прикрашають фірмовий логотип церемонії Diamond Jubilee Pageant з королівською короною та цифрою 60 та вітальний напис.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю