Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Розкіш пір,я від Harry Winston

Harry Winston звернувся до художньої сторони годинника та зміг підкорити любителів вишуканих виробів колекцією жіночого годинника «Premier Feathers Luxury».

Виставка-ярмарок годинників та ювелірних виробів Baselworld щороку представляє чудові новинки витонченої майстерності та творчого натхнення виробників усього світу.
Які тільки матеріали не використовують годинникарі для декорування циферблатів – каміння, папір, пил, комах, дріт, метеорити та безліч інших, ще нетрадиційніших компонентів. Не відстає від колег і компанія Harry Winston, що представила свою розкішну колекцію жіночого годинника «Розкіш Перів» (Premier Feathers Luxury) на Baselworld 2012. Ця колекція високохудожніх годинників та можливості, як випливає з назви, використання екзотичного пір'я птахів. Harry Winston показав, що пір'я було отримано етично, з птахів вирощених спеціально для цієї мети.
При співпраці з Неллі Соньє (Nelly Saunier), що досконало володіє технікою декорування пір'ям, були створені 5 моделей, декоровані аплікаціями з пір'я павича і трьох видів фазанів - звичайного, срібного і алмазного.
Кожен розкішний годинник у цій колекції також є кластером — тривимірною технологією, яку Harry Winston винайшов і використовував для асиметричної установки каменів з огранюванням «груша» (реаг cut), «маркіз» (marquise cut).
Harry Winston Premier Feathers Limited Edition Shanghai з її чудовим червоним циферблатом відкриває двері у світ, де сутність краси виражена в його первозданному вигляді.
Циферблат цього шедевра виконаний із застосуванням техніки маркетрі, який викладений із пір'я червоного кольору та створений у кращих традиціях мініатюр на пір'ї. Мініатюра на циферблаті створена майстром Неллі Соньє, який практикує у цьому складному мистецтві. Кожен створений циферблат є унікальним за складністю виконання. 67 діамантів загальною вагою 1,4 карат підкреслюють його вишуканість та елегантність. Новинка випущена в лімітованій кількості 8 екземплярів з темно-червоними атласними ремінцями.

210/LQ36RL.PL01/D3.1

Робота з таким крихким матеріалом вимагає не просто майстерності, а справжньої віртуозності. Пір'я птахів, що спеціально вирощуються, відбираються з особливою ретельністю. Найкрасивіші використовуються повністю або розрізаються, після чого їх просочують клеєм зі зворотного боку і потім укладають на поверхні циферблата за допомогою збільшувального скла, яке допомагає розташувати їх із необхідною точністю. На оформлення одного циферблату потрібно близько 7 годин роботи.

210/LQ36RL.PL02/D3.1
Щоб не відволікати увагу від прекрасних малюнків, на циферблатах годинника розташовані лише годинникова та хвилинна стрілки, а індекси відсутні. Корпуси діаметром 36 мм виконані з 18К білого або рожевого золота та інкрустовані 66 діамантами загальною вагою 1, 45 карат. Моделі колекції Premier Feathers зібрані на базі кварцового механізму з функціями годин і хвилин.
Красу і рельєф візерунка на циферблаті відтінюють атласні лаконічні ремінці з застібками з 18К білого або рожевого золота, інкрустовані 29 діамантами круглого огранювання.
210/LQ36WL.PL03/D3.1

210/LQ36WL.PL04/D3.1
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю