Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

«Хронометр: народження Годинників»

Новий проект, який здійснюється за підтримки Гребеля Форсі та «Time æon Foundation» спрямований на збереження, примноження та передачу годинної майстерності майбутнім поколінням – така мета, поставлена годинниковими майстрами Філіпом Дюфуром, Стівеном Форсі та Робертом Гребелем, реалізована у вигляді оригінального спільного Хронометр: народження Годин».

 

 


Зустріч Філіпа Дюфура, Стівена Форсі та Роберта Гребеля, яких поєднує спільна пристрасть та бачення годинної справи, була неминуча. Майстри зійшлися на думці про те, що практика та деякі техніки годинникової майстерності, а також ручне годинникове виробництво занепадають, губляться і поступово замінюються промисловими методами. Саме тому вони не змогли залишитися байдужими і вирішили здійснити проект з виготовлення ручного годинника, з ескізу до готового хронометра. Цей амбітний проект розгорнеться за двома напрямками. Спочатку будуть виявлені техніки годинної майстерності, що підлягають збереженню, а потім вони будуть передані
молодому та талановитому годинниковому майстру для їх увічнення.

 

 


Організатори проекту зупинили свій вибір на французькому годинниковому майстру Мішеле Буланже, дипломованому спеціалісту з ремонту годинника та викладачеві паризької школи годинникової майстерності. Перед ним поставлена мета виготовити вручну у кількох примірниках хронометр Haute Horlogerie за підтримки трьох організаторів проекту. Згодом Мішель Буланже стане спадкоємцем і носієм цього виду майстерності і буде зобов'язаний передати його.


Виготовлений хронометр стане реальним втіленням переданих та придбаних технік годинникової справи. Хронометр представляє собою наручний годинник з турбійоном, трьома стрілками та ручним заводом і стане взірцем поєднання традиційних старовинних технік та сучасної майстерності. У Філіпа Дюфура, Стівена Форсі та Роберта Гребеля народилося незвичайне бажання поділитися своєю улюбленою справою з якомога більшою кількістю людей шляхом реалізації цього оригінального проекту.


Проект буде включати три різні етапи. Насамперед, буде випущена серія 3D фільмів, в яких будуть детально представлені прийоми годинної справи в ігровій та навчальній формі. Ці фільми мають на меті зберегти годинну майстерність та поділитися цим дивовижним виглядом людської творчості з широкою публікою. Крім цього, за розвитком проекту можна буде стежити у блозі. Зрештою, запланована кругосвітня подорож – ідеальне рішення для зустрічі з усіма поціновувачами годинної майстерності. Організатори проекту віддали перевагу використанню даних візуальних та інтерактивних інформаційних методів, оскільки вони сприяють більш живій передачі інформації в навчальній формі.

 

Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю