Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Hublot King Power Oceanographic 4000

Компанія Hublot провела презентацію своїх нових моделей із особливою помпезністю. Тепер ще й в особливих місцях, асоціацію яких з годинниковим світом (якщо бути конкретнішим, зі світом дайверських годинників, призначених для супроводу своїх власників до морських глибин) вдається заслужити далеко не кожному. Втім, у СЕО марки Жана-Клода Бівера настільки широке коло знайомств, що дивуватися з того, що представлення нового годинника під назвою King Power Oceanographic 4000 відбулося в Музеї океанографії князівства Монако за особистої присутності князя Альберта Другого, особливо не варто…

Варто зазначити, що вищезазначена модель годинника вийшла досить оригінальною. Щонайменше не так багато годин, здатних витримати занурення на глибину 4000 м, про що нам повідомляє назву моделі і в чому нас запевняють фахівці з Hublot. Інженерам компанії знадобилося 18 місяців, щоб розробити і випробувати цей годинник. При цьому випробування проводилися під надлишковим тиском 500 бар (що відповідає тиску водного стовпа на глибині 5000 м) відповідно до швейцарського стандарту NIHS, правда в лабораторних умовах. Примітно, що товщина сапфірового скла становить значні 6,5 мм.

Hublot
Oceanographic 4000 Limited Edition 500
Ref. 731.NX.1190.RX

Корпус King Power Oceanographic 4000 має 48 мм у діаметрі, при цьому маса годинника залишається на прийнятному рівні завдяки матеріалам, з якого він виготовлений. Залежно від версії це або титан або вуглеволокно. Заводних коронок дві. Одна з них, для фіксації часу підйому за допомогою розмітки на внутрішньому безеле, що обертається, розташована навпроти позначки «2 години». Вона здатна обертатися тільки в один бік і, більше того, має значну захисну скобу для запобігання випадкового зміщення, що може бути критично в умовах обмеженого запасу кисню. Друга коронка розташована на позначці «4 години» та призначена власне для заводу механізму та встановлення коректного часу. Присутність гелієвого клапана на позначці «10 годин» також навряд чи здивує, оскільки цей елемент є постійним супутником великої кількості дайверських моделей. Циферблат годинника присмачений неабиякою кількістю складу SuperLuminova, нанесеного на стрілки та годинникові мітки. Звісно ж, що світлонакопичувальні властивості цього складу будуть незайвими в умовах малої освітленості великих глибин.

На закінчення повідомлю, що годинник укомплектований механізмом HUB1401 з автопідзаводом, на 23 каменях, з частотою балансу 28'800 пк/год та запасом ходу о 42 годині.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю