Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Hublot проти СНІДу

8 лютого 2012 року в Нью-Йорку відбудеться благодійний вечір amfAR New York Gala, організований голлівудською актрисою Сарою Джесікою Паркер, і спеціально до цього заходу бренд Hublot випустив лімітовану серію жіночих наручних годинників Hublot AmfAR.

Модель представлена в чорному керамічному корпусі із перламутровим циферблатом. Безель годинника виконаний з білого золота з чорним PVD-напиленням і прикрашений 48 діамантами багетного огранювання. На 5-годинній позначці розташований логотип AmfAR, а стрілки пофарбовані у традиційні кольори фонду – синій та жовтий. Годинник оснащений мануфактурним механізмом HUB4300 з автопідзаводом і має водонепроникність до 100 метрів.

Hublot
Big Bang AmFAR Baguette
Ref. 341.CI.6019.LR.194.AMF12

 

Модель Hublot AmfAR поставляється з білим ремінцем зі шкіри алігатора на гумовій підкладці, простроченим синіми та жовтими нитками. Частину коштів від продажу цього годинника Hublot передасть до благодійного фонду AmfAR, який займається боротьбою проти СНІДу.

 

Hublot
Big Bang AmFAR Diamonds
Ref. 341.CI.6019.LR.114.AMF12

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю