Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

IWC новий годинник для гімнасту Big Pilot's Watch Edition Alexei Nemov

Олексію Немову - знаменитому російському гімнасту, 4-разовому олімпійському чемпіону, вдалося зробити більше, ніж просто здобути 12 золотих олімпійських медалей і стати абсолютним чемпіоном на Олімпіаді 2000 року в Сіднеї. Незаперечним авторитетом він зумів привернути увагу до спортивної гімнастики, захопити своїм прикладом сотні дітей у секції.



Його ім'я вписано не лише в історію світового спорту, але й вигравіруване на корпусі годинника спеціальної лімітованої серії марки IWC – Big Pilot's Watch Edition Alexei Nemov.

 

IWC має багато друзів. Зі світу спорту цінності бренду поділяють Борис Беккер, Зінедін Зідан, Луїш Фігу – видатні спортсмени сучасності. Торік у березні до них приєднався Олексій Немов. Він познайомився з президентом компанії Джорджем Керном ще в 2008 році, а через два роки отримав пропозицію взяти участь у спільному проекті, випустивши годинник, який носив би його ім'я.

"Коли президент IWC Джордж Керн запропонував мені вибрати модель для лімітованої серії з моїм ім'ям, я відразу ж зупинився на IWC Big Pilot's, які у мене вже були. Ми з дружиною Галиною вирішили, що годинник повинен обов'язково нести в собі російську символіку і мати зв'язок з гімнастикою. Такими вони і вийшли.

Як базова модель був обраний популярний годинник з класичної авіаторської серії Big Pilot's Watch. На чорному тлі контрастно виділяються сріблястий циферблат покажчика запасу ходу та виконані синім та білим кольорами цифри міток годин, хвилинна шкала та написи. Стрілка вказівника запасу ходу позначена червоним кольором. Також для «годин Немова» було виготовлено спеціальну задню кришку корпусу – на ній вигравіровано напис Limited Edition Alexei Nemov – International Watch Co., номер моделі в обмеженій 50 екземплярами серії та зображення Олексія Немова, який виконує вправу на брусах. Годинник пропонується виключно в Росії.

"Найцікавіше, що я жодного разу в житті не купував годинник - завжди їх вигравав на змаганнях. Але звикати до годинника, до того, що вони постійно на руці, став тільки зараз. Тепер це необхідний аксесуар."

 

Автоматичний калібр 51111 оснащений спеціальною системою автопідзаводу, розробленою технічним директором IWC Schaffhausen Альбертом Пеллатоном у 1946 році. Система Пеллатона є конструкцією двонаправленого автоматичного заводу з двома важелями, що коливаються, і храповим колесом, що збільшує ефективність автоматичного заводу. Великий заводний барабан дозволив збільшити запас механізму ходу до 7 діб без шкоди для точності ходу.

 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю