Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

IWC Portuguese Automatic Edition Dragon

Символ поточного року за китайським календарем – дракон, що вже прикрасив циферблати численних моделей годинників від відомих брендів. Золоті, срібні, емалеві, інкрустовані дорогоцінним камінням і прикрашені вишуканим гравіюванням дракони вже приносять удачу своїм власникам, але ж рік ще не закінчився, а значить у тих, хто не встиг обзавестися годинником із символом, є непогані шанси. Сьогодні мова піде про, мабуть, саму стриману модель, в якій символ поточного року присутня тільки в назві - Portuguese Automatic Edition Dragon (Ref. IW500125), випущеної брендом IWC.

 
 
IWC Schaffhausen Portuguese Automatic Edition Dragon
Ref. IW500125
 
Елегантний антрацитовий циферблат приваблює неяскравим мерехтінням та витонченими елементами. На 3 та 9 годинах симетрично розташовані індикатор запасу ходу та секундний циферблат, а на 6 годинах апертура дати. Стрілки та арабські цифри виконані з 18К рожевого золота, як і 42-міліметровий корпус.
 
 

Через встановлене на задній кришці сапфірове скло можна помилуватися автоматичним механізмом IWC 51011, оснащеним пружиною, що брегетує, із запасом ходу 7 днів. Механізм таїть у собі сюрприз – всюдисущий дракон все ж таки знайшов собі місце на роторі автопідзаводу, на якому можна розглянути круглий золотий медальйон з 18-каратного рожевого золота з вигравіруваним на ньому зображенням міфічної тварини.

 

Новинка поставляється на чорному ремінці зі шкіри алігатора із застібкою з 18К рожевого золота та випущена лімітованою версією 888 екземплярів, оскільки в китайській міфології цифра 8 символізує багатство та удачу.

 

Технічні характеристики:
Механізм:
- IWC 51011, автопідзавод
- 42 камені
- Частота 21 600 пк/год
- запас ходу 7 днів
Функції:
- години, хвилини, секунди
- хронограф
- дата
Корпус:
- 18К рожеве золото
- Діаметр 42,3 мм
- водонепроникність 30 м
Ремінець:
- Шкіра алігатора
- застібка з 18К рожевого золота

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю