Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Jaeger-LeCoultre та AC Milan

В історії знаменитої моделі Reverso, якій ось-ось піде вже дев'ятий десяток років, написано новий розділ: цей чудовий годинник був обраний італійським футбольним клубом Мілан на знак чергової першості у футбольному чемпіонаті своєї країни. У 2011 році Скудетто завойовано в 18-й раз, крім цього на рахунку клубу 5 Кубків Італії та 6 Суперкубків Італії. Успіхи знаменитої команди на міжнародній арені також значимі - це 7 Кубків європейських чемпіонів (Ліга чемпіонів), а також неодноразова першість у Суперкубку УЄФА та Міжконтинентальному кубку.

 

Як модель годинника Jaeger-LeCoultre , яка урочисто вручена гравцям, тренерам та керівництву клубу, виступають представлені цього року Grande Reverso Ultra Thin Tribute to 1931 у сталевому корпусі. Як відомо, вони мають глуху задню кришку, яка найкраще підходить для нанесення пам'ятних знаків або написів, наприклад, за допомогою гравіювання.

 

 

Крім пам'ятного логотипу, на годиннику є ім'я та прізвище гравця, а також номер його футболки. У разі керівництва клубу задню кришку прикрасять ініціали власника.

 

Jaeger LeCoultre
Reverso Ultra Thin Tribute to 1931 AC Milan

 

Вважаю, що в даному випадку обидві сторони залишаться надзвичайно задоволені такою плідною співпрацею. Для гравців AC Milan це чудовий подарунок та пам'ять про значне спортивне досягнення. А для мануфактури з Ле Сантьє, на рахунку якої майже чотири сотні патентів у галузі годинникової справи та понад 1230 створених калібрів, це чудовий спосіб відзначити 80-річний ювілей Реверсо.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю