Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Народження унікальної серії годинників FPJourne завдяки співпраці з брендом Holland & Holland

FPJourne та Holland & Holland - це два виробника, які мають спільні цінності: перевагу, вишукану майстерність, а також загальну любов до краси.

Обидва випускали визначні предмети мистецтва десятиліттями, кожен у своїй галузі. Їх високоспеціалізовані майстри витратили нескінченний годинник на створення та формування кожного компонента. Ці кваліфіковані професійні полірувальники, декоратори та гравери, фахівці з дерева та дорогоцінних металів, лакувальники, прецизійна механіка та годинникові майстри виконують свої завдання невпинно та ретельно, доки не досягнуть досконалості.

На створення годинника Journe йде не менше трьох років, а ось виготовлення на замовлення голландської зброї Holland може зайняти до двох років, протягом яких клієнт може підбирати кожну деталь своєї нової рушниці.
Зустріч британського виробника зброї Holland & Holland та швейцарської годинної мануфактури FPJourne може призвести лише до унікального спільного проекту. Більшість цього співробітництва проявляється у циферблаті годинника. Який зроблений з деталей корпусу двох старовинних голландських рушниць Дамаска, яким понад 100 років. Кожен ствол зареєстрований вручну в архівах компанії.

Коли розмова почалася між FP Journe та Holland & Holland, швидко стало очевидно, що за допомогою стволів зроблять сенсаційні циферблати. Стовбур № 1382, родом з 1868 року, послужив для випуску 38 циферблатів, а стовбур № 7183, родом з 1882 року (який був трохи меншим), послужив для випуску 28 циферблатів.

Кожен циферблат повністю унікальний, виходячи зі ствола античної голландської рушниці.
Щоб виготовити циферблати, стовбури рушниць спочатку розрізали по всій довжині на заводі Holland & Holland і викочування для формування плоских смуг. Їх розрізали на дрібніші смуги, які потім можна було очистити, відполірувати та зменшити до необхідної товщини. Потім матеріал був відправлений до FP Journe, де були вирізані циферблати. Вони були відправлені назад на завод Holland & Holland, де сталевим циферблатам надали фірмовий коричневий колір, який допомагає захистити сталь і підкреслює зразки, що зачаровують, створені під час початкового виготовлення стволів рушниці.

Кожен циферблат має унікальний сталевий рисунок.
Chronomètre Holland & Holland - годинник з годинниковим механізмом, у сталевому корпусі 39 мм, де тощина калібру всього 8,60 мм, зробленого в золоті з додатковим гравіюванням Holland & Holland вздовж контурів.

Калібр 1304 з ручним заводом має запас ходу до 56 годин, що ідеально підходить для стрілянини у вихідні дні. Кожен механізм посилається на номер ствола, з якого народжується циферблат, а потім і номер видання, тому що проводиться всього 66 годин.


Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю