Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Компанія Bovet та Вінсенте Дель Боске знову підкорюють Європу

Чемпіонат Європи 2012 року з футболу, який проходить у Польщі та Україні, став успішним для Збірної Іспанії, що вийшла півфінал. Як відомо, тренер команди Вінсенте Дель Боске є офіційною особою швейцарської годинної компанії Bovet, і коли у фіналі ЧС-2010 на 116-й хвилині іспанці здобули кубок, на зап'ясті тріумфував тренера красувався годинник Bovet Saguaro Chronograph.



Керуючись загальними моральними цінностями, годинник, який відраховує останні секунди до моменту слави іспанської збірної, був виставлений на аукціоні, а виручені кошти передано до благодійного фонду підтримки дітей, хворих на синдром Дауна.
З новим годинником Bovet Cambiano Chronograph на руці тренер Збірної Іспанії привів свою команду до півфіналу і боротиметься за чемпіонське звання вдруге поспіль. Напевно, такий чудовий хронограф, як Bovet Cambiano Chronograph, принесе удачу живій легенді сучасного футболу - Вінсенті Дель Боске.



Круглий корпус новинки Bovet Cambiano Chronograph із сатинованої нержавіючої сталі типу Amadeo, що має можливість трансформуватися з наручних у кишенькові та настільні годинники та спортивний хронометр, має діаметр 45 мм та товщину 15,45 мм. Сталевий безель моделі покритий чорним покриттям DLC. Заводна коронка, розташована в позиції 12 годин, і кнопки функції хронографа також виконані з нержавіючої сталі. Антибликове сапфірове скло захищає корпус з передньої та задньої сторін, що дозволяє спостерігати за роботою мануфактурного механізму з автопідзаводом та функцією хронографа. Діаметр калібру становить 31.00 мм (13 '''), а товщина дорівнює 8.40 мм. Балансова частота – 28 800 напівколивань на годину, запас ходу – 50 годин.
Годинник комплектується гумовим ремінцем із пряжкою Ardillon з нержавіючої сталі. Водонепроникність моделі досягає 100 метрів.

 

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю