Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Конфігуратор колекції Vacheron Constantin Quai De L'Ile

Багато хто з вас, відвідуючи веб-сайти улюблених авто виробників, користувалися конфігураторами за певними модельними рядами, які пропонують створити конкретний автомобіль під ваш смак. У такому конфігураторі є можливість вибору типу двигуна, забарвлення кузова, дисків, внутрішнього оздоблення салону, додаткового оснащення.

У той самий час у галузі годинникової промисловості такий підхід донедавна був зовсім типовий. У кращому випадку виробник пропонує годинник під певним номером із твердо позначеними параметрами: наприклад, світлий циферблат для моделі в золотому корпусі, а ось темний тільки для сталевого виконання. Женевська мануфактура Vacheron Constantin вирішила піти дещо іншим шляхом і представила в 2008 році лінію Quai de L'Ile, однією з характерних рис якої стала можливість вибору в кінцевому виробі елементів корпусу на свій розсуд. Так, пропонувалося використовувати три метали (рожеве золото, паладій та титан) для корпусу, заводної коронки та застібки ремінця в будь-якому їх поєднанні. Крім того, було запропоновано два типи циферблатів.

Незручність ситуації полягала в тому, що для підбору персонального годинника необхідно було відвідати найближчого офіційного представника женевської марки, тоді як у наш час цифрових технологій багато речей доступні не виходячи з дому, через всесвітнє павутиння.

Зрештою, зі зростанням кількості моделей колекції Quai De L'Ile в компанії дійшли логічного висновку - створити конфігуратор моделей.

Конфігуратор

Крім вибору мови, сам конфігуратор надає велике поле для експериментів з моделлю, що сподобалася. Втім, незважаючи на велику кількість варіацій, є й недоліки - наприклад, із золотим безелем недоступні циферблати із золотими накладними цифрами та стрілками.

Бажаємо удачі у прояві своїх найсміливіших фантазій!

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
05.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
04.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
04.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю