Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Lady-Datejust

Модель Oyster Perpetual Lady-Datejust - це класичний жіночий годинник Rolex. Це одна з найрізноманітніших ліній у колекції Oyster Perpetual, що відрізняється елегантністю та витонченістю.

Класичний жіночий годинник Rolex Lady-Datejust концентрує в собі всі атрибути моделі Datejust - знакових годинників Rolex, що стали символом стилю і технічних характеристик з моменту їх випуску в 1945 році. Жіноча версія цього хронометра з датою, Lady-Datejust, що вперше з'явилася в 1957 році, несе в собі елегантність Datejust у невеликому 28-міліметровому розмірі, що ідеально підходить для тонкого зап'ястя.


ЗОВНІШНІЙ ВИБІР
Годинник Lady-Datejust представлений у різних варіантах, у тому числі прикрашених діамантами. Різноманітність матеріалів, з яких виготовлено годинник Lady-Datejustне поступається лише різноманітності браслетів і витончених циферблатів, що підкреслюють їх стиль. Залежно від версії Lady-Datejust може бути оснащена куполоподібним, рифленим або прикрашеним діамантами безелем.

GOLDS BY ROLEX
18-каратне жовте, біле або евероське золото на годиннику Lady-Datejust сяє особливим блиском. Rolex має власну ливарну майстерню, і для сплаву золота використовується найчистіша сировина. Всі етапи - від лиття до надання форми та полірування золота - виконуються з особливою ретельністю, щоб забезпечити безкомпромісну якість золотого годинника Rolex. Своїм унікальним відтінком золото Everose, ексклюзивний сплав рожевого золота 18 каратів, розроблений та запатентований компанією Rolex, має свій склад.


LADY-DATEJUST, СЕРТИФІКАТ СУПЕРЛАТИВНОГО ХРОНОМЕТРА
Як і всі годинники Rolex, модель Lady-Datejust проходить сертифікацію Superlative Chronometer, яка була запроваджена Rolex у 2015 році. Це ексклюзивне свідчення того, що всі годинники, що виходять з майстерень марки, успішно пройшли ряд випробувань, проведених Rolex у власних лабораторіях та відповідно до власних умов. Ці сертифікаційні випробування поширюються на повністю зібраний годинник після встановлення корпусу механізму, гарантуючи чудові характеристики на зап'ястя з точки зору точності ходу, запасу ходу, водонепроникності та автопідзаводу. Статус Superlative Chronometer символізується зеленою печаткою, яка додається до кожної години Rolex, та супроводжується міжнародною п'ятирічною гарантією.

Точність кожного механізму, офіційно сертифікованого швейцарським Інститутом хронометрії (COSC) як хронометр, перевіряється компанією Rolex вдруге після встановлення в корпус, щоб переконатися у його відповідності критеріям набагато суворішим, ніж при офіційній сертифікації. Точність Rolex Superlative Chronometer становить близько -2/+2 секунди на добу - відхилення від норми, що допускається маркою для готового годинника, значно менше того, яке приймається COSC для офіційної сертифікації тільки механізму.

Сертифікаційні випробування Superlative Chronometer проводяться після корпусу на сучасному обладнанні, спеціально розробленому Rolex, за ексклюзивною методикою, яка імітує умови реального носіння годинника і більш точно відображає реальний досвід. У ході повністю автоматизованої серії випробувань також перевіряється водонепроникність, здатність до автопідзаводу та запас ходу 100% годин Rolex. Ці випробування систематично доповнюють кваліфікаційні випробування, що проводяться в ході розробки та виробництва, та забезпечують надійність, міцність та стійкість годинників до впливу магнітних полів та ударів.
Корпус OYSTER – символ водонепроникності
Корпус Oyster годинника Lady-Datejust діаметром 28 мм з гарантованою водонепроникністю на глибині до 100 метрів (330 футів) є зразком міцності, пропорційності та елегантності. Середня частина корпусу виготовляється із цільного блоку особливо корозійностійкого сплаву Oystersteel або з 18-каратного золота. Задня кришка, окантована тонким рифленням, герметично загвинчується за допомогою спеціального інструменту, що дозволяє отримати доступ до механізму лише сертифікованим годинникарам Rolex. Заводна головка Twinlock, оснащена системою подвійної водонепроникності, надійно загвинчується до корпусу. Кристал з циклопічною лінзою в положенні "3 години" для зручного зчитування дати виготовлений з сапфіра, що практично не подряпується, і має покриття антивідблиску. Водонепроникний корпус Oyster забезпечує оптимальний захист механізму Lady-Datejust.


КАЛІБР 2236
Lady-Datejust оснащений калібром 2236, механічним механізмом з автоматичним підзаводом, повністю розробленим та виготовленим компанією Rolex. Цей механізм, який є неперевершеною демонстрацією технологій, має низку патентів. Він має визначні характеристики точності ходу, запасу ходу, удароміцності, зручності та надійності.

Осцилятор калібру 2236 оснащений балансовим колесом зі змінною інерцією, що регулюється з високою точністю за допомогою золотих гайок Microstella. Воно надійно утримується регульованим по висоті траверсом, що забезпечує дуже стабільне позиціонування і підвищує ударостійкість. Осцилятор також встановлений на запатентованих високоефективних амортизаторах Paraflex, розроблених Rolex.

У калібрі 2236 використовується кремнієва волоскова пружина Syloxi, виготовлена компанією та запатентована. Нечутлива до впливу магнітних полів волоскова пружина Syloxi забезпечує високу стабільність ходу при перепадах температур.

Геометрія пружини Syloxi, встановленої в калібрі 2236 гарантує стабільність ходу в будь-якому положенні. Вона також оснащена парамагнітним нікель-фосфорним колесом спуску.

Калібр 2236 оснащений модулем автопідзаводу з вічним ротором, який забезпечує безперервну заведення головної пружини за рахунок використання рухів зап'ястя для отримання постійної енергії. Запас ходу становить близько 55 годин. Механізм годинника Lady-Datejust буде видно тільки сертифікованим годинникарам Rolex, проте він чудово оброблений і оформлений відповідно до безкомпромісних стандартів якості марки.


БРАСЛЕТИ OYSTER, JUBILEE І PRESIDENT
Залежно від версії Lady-Datejust пропонується на триланковому браслеті Oyster з застібкою Oyster, що розкладається; на п'ятиланковому браслеті Jubilee, створеному в 1945 році спеціально для моделі Datejust, із застібкою Crown; або на триланковому браслеті President із застібкою Crown. Прихована система кріплення забезпечує візуальну цілісність браслета та корпусу.

Браслет Oyster моделі Lady-Datejust також оснащений розробленою Rolex системою комфортного подовження Easylink, яка дозволяє власнику легко збільшити довжину браслета приблизно на 5 мм, забезпечуючи додатковий комфорт за будь-яких обставин.

Браслет Oyster моделі Lady-Datejust також оснащений подовжувачем Easylink, розробленим компанією Rolex, що дозволяє власнику легко збільшити довжину браслета приблизно на 5 мм для додаткового комфорту за будь-яких обставин.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
05.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
04.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
04.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю