Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

A. Lange & Söhne Unveils The Little Lange 1 Moon Phase “25th Anniversary”

Будучи дев'ятою з десяти спеціальних моделей, LITTLE LANGE 1 MOON PHASE «25th Anniversary» нагадує про вражаючу виставу LANGE 1 24 жовтня 1994 року. Відмінними рисами двотонного ювілейного видання є корпус із білого золота, циферблат у сріблястому кольорі із чистого срібла з елементами синього кольору та стрілками із вороненої сталі. Концепція кольору повторюється в характерних деталях калібру: синє гравіювання крана балансування на німецькому сріблі показує рельєфне зображення негабаритної дати з цифрою «25» відповідно до річниці. Годинник носиться на темно-синьому ремінці зі шкіри алігатора із застібкою із білого золота.

Як і всі годинники з ручним заводом сімейства LANGE 1, LITTLE LANGE 1 MOON PHASE, вперше представлена в 2017 році, має зміщений циферблат з датою збільшення та індикатор запасу ходу ВВЕРХ/ВНИЗ. Індикація фази Місяця настільки точна, що коригувати її потрібно лише раз кожні 122,6 року. Як уже було у випадку з GRAND LANGE 1 MOON PHASE "25th Anniversary", у цьому спеціальному випуску також є місячний диск з ручним гравіюванням. Шість зірок та численні маленькі точки зображують зоряне небо і разом із золотими місяцями утворюють тривимірний небесний балдахін.

Власний калібр L121.2, ретельно оброблений, відполірований та декорований вручну, працює з частотою 21 600 напівколивань на годину, і завдяки подвійному циліндру його потрібно заводити лише кожні три дні.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю