Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

  • Годинник-хронограф і модель з подвійним часом, оснащені механізмами власного виробництва.
  • Дві пронумеровані лімітовані серії по 150 екземплярів.
  • Створені за мотивами прототипу, який носив американський дослідник та фотограф Корі Річардс під час сходження на Еверест у 2019 році. span>
  • Корпус з титану та нержавіючої сталі, створений для пригод, оснащений системою самозамінних ремінців.

 

Женева, 22 вересня 2021 року - Найспортивніші колекції Vacheron Constantin відкривають нові естетичні горизонти завдяки двом новим варіаціям: Overseas chronograph "Everest" та Overseas dual time "Everest". Ці дві лімітовані серії, випущені в кількості 150 екземплярів, ідеально підходять як для повсякденного носіння, так і для найсміливіших подвигів, про що свідчить американський дослідник і фотограф Корі Річардс, який носить версію з подвійним часом і знімав модель із хронографом у Колорадо. /strong>

 

Символ відкриттів та відкритості світу, колекція Overseas досліджує нові висоти елегантності та міцності з двома моделями, що випромінюють рішуче спортивний темперамент . Натхненний найвищою вершиною світу, годинник Overseas Chronograph "Everest" і Overseas Dual Time "Everest" оспівують пригоди та самоперевершування. Цей спосіб мислення уособлює американський дослідник і фотограф Корі Річардс, один із талантів, обраних Vacheron Constantin для втілення своєї комунікаційної кампанії One of not many. У 2019 році цей досвідчений альпініст здійснив своє третє сходження на "дах світу" через Північно-Східний хребет, який вважається найскладнішим і найнебезпечнішим маршрутом, з прототипом подвійного часу Overseas, спеціально розробленим Vacheron Constantin, на зап'ястя. Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом.



Нові моделі, які можна дізнатися за знаменитим шестигранним безелем, що нагадує мальтійський хрест, відрізняються потужним і неповторним стилем, вираженим у майстерному поєднанні матеріалів, що чергуються між титаном і сталлю. Корпус, безель, кнопки та захисні щитки кнопок виготовлені з титану – легкого, міцного та стійкого до корозії металу. Відмінності полягають лише в обробці: сатинована та полірована обробка корпусу; поліроване оздоблення кнопок; дробоструминна обробка обідка, заводної головки та захисту кнопок, що відображає зернисту обробку циферблату. Антрацитово-сірі тони контрастують з мерехтливим блиском кільця безелю з нержавіючої сталі. З боку циферблату цей годинник має елегантне зернисте оздоблення, доповнене яскраво-жовтогарячими акцентами - динамічний колір збігається з відтінком рядка на ремінці Cordura® з підкладкою з нубуку та телячої шкіри, забезпечуючи поєднання міцності та м'якості на зап'ястя. Для забезпечення універсальної елегантності обидві моделі оснащені самозамінною системою ремінців колекції Overseas. Ця оригінальна концепція дозволяє без інструментів міняти ремінці Cordura® і каучукові ремінці, що входять до комплекту годинника, тим самим підбираючи стиль відповідно до настрою та випадку.

Overseas Chronograph "Everest"

 

Легкий та універсальний годинник Overseas "Everest" вибирає годинне ускладнення, яке так цінується ентузіастами спорту та любителями активного відпочинку, пропонуючи функції хронографа. Ця лімітована серія з 150 екземплярів однаково добре підходить для пригод та повсякденних завдань. Її корпус діаметром 42,5 мм виконаний з контрастного поєднання титану та нержавіючої сталі, а гармонійно підібраний циферблат забезпечує оптимальну читаність показань хронографа, особливо завдяки яскраво-жовтогарячому кольору центральної стрілки хронографа.

 

За лаштунками неухильно відбиває час калібр 5200/2 з автоматичним підзаводом. Цей двострілковий механізм власної розробки оснащений колонним колесом, яке забезпечує запуск, зупинку та скидання функції хронографа. Цей точний і надійний механізм також оснащений вертикальною муфтою для запобігання можливого завмирання стрілок під час запуску хронографа. Технічні характеристики доповнюються сучасною естетикою. Оздоблення NAC на основній пластині повторює антрацитово-сірі відтінки цієї моделі, а на роторному маятнику з 22-каратного рожевого золота вигравіруване зображення гори "Еверест" на основі фотографії, зробленої Корі Річардсом під час однієї з експедицій на гімалайську вершину.< /p>



Overseas Dual Time "Everest"

 

Годинник Overseas Dual Time "Everest ", що знаходяться на точному перетині характеристик і стилю, є відкритим запрошенням до подорожі. Цей годинник, випущений обмеженою серією в 150 екземплярів і натхненний прототипом, створеним для супроводу Корі Річардса під час його останнього сходження на "дах світу", має всі функції, корисні для мандрівників і досвідчених дослідників.

 

У серці 41-міліметрового корпусу, виготовленого з титану та нержавіючої сталі, годинник Overseas dual time "Everest" оснащений механізмом 5110 DT/2 з автопідзаводом, що дозволяє одночасно зчитувати час у двох часових поясах. На додаток до класичних індикаторів місцевого часу четверта помаранчева стрілка показує вихідний (домашній) час, а також індикатор "день/ніч" відповідного кольору. Стрілковий покажчик дати в положенні "6 годин" синхронізований з місцевим часом, який може бути налаштований спеціальною кнопкою. Індикатори двох часових поясів у положенні "12 годин" можна коригувати, повертаючи головку заводу в будь-якому напрямку. Антрацитово-сірий колір NAC на основній пластині, видимий через задню кришку із сапфірового скла, надає механізму сучасного характеру. Фірмовий штрих цієї моделі - роторний маятник з рожевого золота 22 карат, прикрашений гравіюванням гори Еверест, зробленої за фотографією, зробленою Корі Річардсом.

Інтерв'ю з Корі Річардсом

 

Що ви думаєте про цей годинник?

 

Для мене цей годинник - вираження багаторічної витонченості та зусиль. Вони є виявом відмовитися від зайвого у прагненні головному... і сутності майстерності. Усі мої починання відбивають цей шлях... чи то мистецтво, фотографія чи дослідження. Для мене найвище вираження будь-якого ремесла найкраще зрозуміти через те, що ми можемо відокремити і відкинути, коли прагнемо досконалості. Я бачу це у деталях... що включено та чому. Я згадую піт, кров, сльози та радість, яких вимагає будь-яка велич. А в рухах я бачу незліченний годинник самовіддачі, необхідний для втілення будь-якої мети в життя. Я бачу, скільки часу було витрачено. Я бачу своє життя, відображене в хвилинах і секундах, і згадую, що попереду ще дорога та незліченні подорожі.



Як ви підійшли до зйомки?

 

Я хотів, щоб наша зйомка відображала незліченний годинник, проведений протягом усього життя в пошуках. Пізні ночі, проведені в темряві, ширяють над просторами світу внизу. Коли ми залишаємо позаду комфорт нашого повсякденного життя та добровільно змінюємо його на дискомфорт, нас запрошують у простір нашої власної еволюції, і ми відкриваємо, на що ми здатні. У горах чи березі океану час розширюється, і хвилини можуть сприйматися як годинник, а дні - як секунди. Часто наш успіх чи невдача пов'язані з тим, як ми оптимізуємо наш час... коли ми прокидаємося, як швидко ми рухаємось, скільки ми спимо... все це – міра часу. Швидкість прирівнюється до безпеки і може означати різницю між життям і смертю. Чи зможемо ми випередити сонце до того, як розтане крига і почне сипатися каміння? Чи зможемо подолати схил до того, як сніг, нагрітий денним теплом, стане надто нестійким? Чи зможемо ми перемогти бурю чи нам доведеться відступити? Все це – міра часу. Я хотів розповісти цю історію про день, що проходить у середовищі, оптимізований і оптимізований завдяки увазі до деталей та ефективності через усвідомлення часу. Це історія про цілі та готовність спостерігати та поважати те, що необхідно для їх досягнення, відміреного до останньої секунди.



Що ви відчуваєте, коли носите годинник Overseas Limited Edition "Everest"?

 

Вдягаючи Overseas "Everest", я згадую все зі свого дитинства і все, що призвело мене до цього моменту часу... випробування, що здається нескінченним навчання шляхом спроб і помилок . Невдачі врівноважуються успіхами. Коли я зупиняюся і розмірковую про те, що цей годинник говорить про моє життя і про те, що він може означати для тих, хто їх носить, я відчуваю справжні емоції. Розділити таку величезну частину мене, укладену у щось таке вишукане і гарне, - це честь, яку я не можу висловити словами. Мабуть, найбільше я відчуваю подяку. Подяка за час, проведений у компанії незліченних наставників та друзів. Подяка за побачені місця та докладені зусилля. І подяка всім, хто доклав стільки зусиль, щоб висловити все це в годиннику, який передає все це з такою чіткістю, красою та продуманістю. Я завжди любив годинник, але це набагато більше, ніж просто годинник.

 

Які паралелі ви могли б провести між цією моделлю Overseas "Everest" і нашою співпрацею з компанією One of not many concept як ваша особистість?

 

Мені важко прийняти себе як одного з небагатьох, тому що я вірю, що всі ми по-справжньому незвичайні у своєму власному виразі. Але я також намагаюся відзначати ті частинки себе, які втілили це у життя, і цінувати цей шлях. Насправді, кожна модель Overseas "Everest" - одна з небагатьох, і ця обмеженість лише посилює все, що було досягнуто та виражено у самих годинниках. Подібно до годин, ми більше, ніж сума наших частин. Кожен із нас складається зі своєї власної колекції механізмів та передач, механізмів прожитих життів... і зовнішнє вираження цього унікальне. Я розглядаю цю співпрацю як продовження цієї концепції. Рухи в мені знаходять відгук у майстерності, на яку я дивлюся безліч разів щодня, що веде мене далі в дослідженні себе, мистецтва і планети. За це я не можу бути більш смиренним та вдячним.

Висновки

 

Годинник для любителів спорту та шукачів пригод, Overseas досягають нових висот і освоюють нові естетичні території, оскільки колекція представляє дві лімітовані серії по 150 примірників: Overseas chronograph "Everest" Overseas dual time "Everest". Натхненні прототипом, розробленим Vacheron Constantin у 2019 році для супроводу Корі Річардса в його третій експедиції на "вершину світу", вони відрізняються потужним та сміливим дизайном. Корпус діаметром 42,5 мм для версії хронографа та 41 мм для версії з подвійним часом поєднує в собі легкість і міцність титану з мерехтливим блиском нержавіючої сталі. Цей вишуканий, повний контрастів образ поєднується із самозамінним ремінцем з каучуку або Cordura® з підкладкою з нубука та телячої шкіри. З технічного боку модель хронографа оснащена автоматичним калібром 5200/2, а модель з подвійним часом - автоматичним калібром 5110 DT/2. Ці два механізми власної розробки мають надзвичайно сучасну антрацитово-сіру обробку NAC. Їхній ротор з 22-каратного рожевого золота прикрашений гравіюванням Евересту, зробленим за фотографією, зробленою Корі Річардсом.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Air-King
30.06.2023 Огляд годинника Rolex Air-King

Годинник Oyster Perpetual Air-King присвячений авіаційній спадщині оригінального годинника Oyster.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю