Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

LINDE WERDELIN Oktopus II - DOUBLE DATE

Годинникова компанія LINDE WERDELIN , відома своїм годинником виняткової якості та цікавого дизайну, на BaselWorld 2012 представить свій черговий годинник для дайвінгу та екстремальних зимових видів спорту - Oktopus II - Double Date.


Годинник Oktopus II є технологічними та ідеологічними досягненнями компанії LINDE WERDELIN, яка зайняла міцну позицію в сегменті якісних та точних інструментів для підводного занурення. «Після завершення розробок та тестування Reef (прим. перший комп'ютер для дайвінгу, необхідний для захисту та пошуку напряму) у 2012 році, у нас з'явилася можливість переглянути нашу інтерпретацію дайверських годинників, і ми приступили до реконструкції Oktopus», - каже Джорн Верделін (Jorn Werdelin).
Oktopus II - Double Date - це інноваційний корпус з конструкцією з 5 частин, що забезпечує абсолютну водонепроникність, а також чудовий захист від корозійного впливу морської води. Корпус годинника Oktopus II - Double Date діаметром 44 мм x 46 мм оснащений центральною камерою механізму. Чотири частини корпусу збиралися за допомогою 16 гвинтів: перші 8 гвинтів зафіксували безель з камерою, а вісім решт закріпили задню кришку. Камера, в яку укладено механізм, сконструйована для максимального захисту від попадання води. Чотири частини корпусу на позиції 3, 6, 9 і 12 годин монтовані окремо від камери механізму і використовуються для кріплення ремінця, а також для утримання інструментів, що приєднуються. Джерелом натхнення для створення конструкції цього корпусу послужила герметична камера, яка використовується для імітації підводного занурення, яка використовувалася для тестування Oktopus II і Reef. Всі гвинти включають ламіновані пружні диски для ущільнення і зміцнення конструкції. Вся поверхня корпусу полірується до атласної поверхні для відображення світла та тіні. Масивна головка на позиції 3 години прикрашена гравіюванням восьминога. Задня кришка також прикрашена восьминогом за допомогою вмілих рук Мортена Лінда. Перші три серії Oktopus II представлені у версії з титану, золота та кераміки для захисту від корозії. «Для гарантії цього ми вибрали такі антикорозійні матеріали як золото, титан і кераміка, останній використовується в нашому годиннику вперше», - каже Мортен Лінде (Morten Linde), «творчий розум» компанії LINDE WERDELIN.

Циферблат моделі Oktopus II складається із двох рівнів. Верхній рівень буквально вирізаний за допомогою техніки трафарет, натхненної мистецтвом графіті. Логотип компанії LINDE WERDELIN та часові індекси 3, 6 та 9, а також колеса «великої дати» годинників покриті люмінесцентною речовиною. Дизайн циферблату чітко описує зображення восьминога на ньому. Нижній циферблат виконаний у стилі Cote de Genève, що надає поверхні циферблату ефекту водяної брижі. Два колеса на позиції 11 та 1 годину відображають показники календарних ускладнень. Стрілки виготовлені з нержавіючої відполірованої до атласної поверхні сталі. Oktopus II - Double Date оснащений автоматичним трьома стрілочними механізмами з ускладненням великої дати калібру 14580 на 28 каменях, створений спільно з Дюбуа Депраз (Dubois Depraz). Запас ходу годинника становить 40 – 44 години, а частота коливань балансу – 28,800 пк/год (4Hz). Ремінець виконаний з водонепроникної гуми. Водонепроникність моделі складає до 300 метрів.
Рекомендована роздрібна ціна Oktopus II — Double Date версії з титану та кераміки становить 8800 CHF (88 екземплярів), версія з титану з DLC та кераміки з жовтими елементами циферблату – 9400 CHF (88 екземплярів), 8F 0 золота 88 екземплярів).

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю