Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Mille Miglia GMT Chrono 2012 від Chopard

Швейцарський бренд Chopard знову порадував любителів високих швидкостей новим лімітованим годинником Mille Miglia GMT Chrono 2012, в якому відображена еволюція фірмового дизайну Chopard.
Круглий корпус новинки, випущений у двох версіях – з нержавіючої сталі та 18К рожевого золота, має діаметр 42,4 мм і товщину 15 мм. На широкий безель чорного кольору нанесено розмітку другої годинної зони, показання з якою зчитуються за допомогою спеціальної стрілки GMT. Тверда задня кришка моделі оздоблена перлинним зернянням та інкрустована назвою гонки Mille Miglia. Заводна головка, розташована на корпусі позиції 3 години, декорована на торці написом «1000 Miglia». Цей напис присутній також і на циферблаті моделі, що вкотре доводить прихильність компанії до світу автоперегонів та відданість традиціям. Лицьова сторона корпусу забезпечена сапфіровим склом з покриттям антивідблиску. Корпус водонепроникний до 50 метрів.

 


Час на чудовому циферблаті чорного кольору індексується за допомогою центральних стрілок години та хвилини, покритих люмінесцентною речовиною. Маленьку секундну стрілку винесено на бічний циферблат у позиції 9 години. Функції хронографа відображені на 30-хвилинному індикаторі в позиції 12 годин, 12-годинному індикаторі в позиції 6 годин і за допомогою центральної секундної стрілки з червоним трикутником на кінці. Дата розміщена в апертурі у позиції 3 години. На периферії циферблат розташована шкала тахіметрична.
Модель Mille Miglia GMT Chrono 2012 оперує на швейцарському автоматичному механізмі ETA Valjoux 7750, модифікованому функцією індикації другої годинної зони. Унікальний калібр на 25 каменях забезпечує 48-годинний запас ходу та балансову частоту 28 800 напівколивань на годину. Механізм сертифікований COSC як хронометр.

 
Модель Mille Miglia GMT Chrono 2012 зі сталевим корпусом випущена у символічній для поточного року кількості 2012 екземплярів, а з корпусом з рожевого золота – 250 екземплярів.
Новинка поставляється на гумовому ремінці із текстурованою поверхнею шини автомобіля.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю