Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова модель 2012 року Bovet Chronograph Cambiano Limited Edition

Історія співпраці годинникового бренду Bovet та компанії Pininfarina, що розробляє дизайн автомобілів, розпочалася у 2008 році, коли Паоло Пініфаріна звернувся до власника Bovet Паскаля Раффі з пропозицією створити годинник на честь 80-річчя його компанії. Так з'явилася модель Fleurier Pininfarina Tourbillon Ottanta, яка започаткувала довгострокову співпрацю між двома будинками. У 2010 році воно увінчалося створенням Pininfarina Chronograph Cambiano, а в поточному році випуском одразу двох моделей - Pininfarina Ottanta Due та представленої на женевському автосалоні моделлю Chronograph Cambiano Limited Edition , випуск якої присвячений презентації концепту автомобіля Cambiano, розробленого компанією Pininfarina.


Cambiano Pininfarina 2012
Паскаль Раффі та Паоло Пініфаріна

Дизайн новинки нагадує модель Chronograph Cambiano Limited Edition . По суті, основна відмінність полягає у кольоровій гамі. Круглий корпус діаметром 45 мм, як і раніше, виконаний з нержавіючої сталі. Без змін залишилося і розташування індикаторів на складному багаторівневому циферблаті: 30-хвилинний та 12-годинний лічильники на 9 та 3 годинах відповідно, апертура дати на 12 годинах та секундний циферблат на 6 годинах. При цьому всі три покажчики виконані з дуже дубових паль, на яких було збудовано Венецію. Вибір такого незвичайного матеріалу обумовлений тим, що саме ця деревина була використана в обробці салону автомобіля Cambiano.


Центральні годинна та хвилинна стрілка виконані з полірованої, а секундна стрілка та стрілки лічильників із вороненої сталі; на накладні часові індекси, годинну та хвилинну стрілки нанесено люмінесцентне покриття.
Як і її попередниця, новинка оснащена автоматичним механізмом діаметром 31,00 мм і товщиною 8,40 мм, з 50-годинним запасом ходу, і поставляється на ремінці каучуковому, обробленому коричневою шкірою, як і салон Cambiano.
 
Запатентована Bovet система AMADEO® Convertible дозволяє носити годинник як наручний або кишеньковий, а також використовувати як настільний або носити на ланцюжку.

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю