Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий годинник Blancpain на честь Святого Валентина 2020 року.

Щороку Blancpain (також її сестринська компанія Breguet) випускає обмежений випуск до Дня Святого Валентина. Концепція особлива - годинник зазвичай прикрашений діамантами та сердечками - але випуск цього року - винятковий.


Saint-Valentin 2020 0091 19R54 63A працює на основі нового механізму – Cal. 510, тобто прямокутний та скелетонізований калібр. У той час як традиційно Jaeger-LeCoultre був лідером у таких формах калібрів для жіночого годинника, особливо запам'яталася модель 101 і з іншими схожими механізмами, знайденими в Reverso, а також з різними Cartier Tang, Blancpain здобув перемогу в сегменті мініатюрних, прямокутних калібрів з механізмом 510.

Кал. 510 є відносно великою шириною 12 мм та довжиною 25,2 мм. Але він вражаюче збудований.
Оснащений стволом гарного розміру, який забезпечує 50-годинний запас ходу, що достатньо для такого крихітного руху. Це особливо важливо, якщо взяти до уваги відносно велике балансувальне колесо, яке вільно підресорене і оснащене регулюючими вантажними вантажами на його втопленому обіді.
Крім того, всі мости є відкритими, показуючи поїзд, що рухається, і храпове колесо бочки. Результатом також є очевидний двоколірний вигляд із позолоченими колесами, що контрастують з покритими родієм мостами. І компоненти закінчені ретельно та повністю, хоча здається, що деякі з них зроблені машиною.

Корпус виконаний з білого золота та прикрашений круглими діамантами вагою 1,477 карата, а також двома каменями огранювання маркізу на кожному наконечнику. Циферблат виконаний у вигляді перламутрового маркетрі із зображенням серцевого мотиву, додатково акцентованого діамантами та рубінами у формі серця.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю