Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Зустрічаємо абсолютно новий Patek Philippe Nautilus Perpetual Calendar 5740/1G-001

Вічний календар вперше в культовій колекції Nautilus . Швейцарський бренд бренд Patek Philippe створив новий годинник зі складним механізмом категорії Grand Complication з показаннями вічного календаря, що автоматично визначає число днів у кожному місяці і високосні роки. Новинка Perpetual Calendar Ref. 5740/1G буде представлена на Baselworld 2018 року.

Модель 5740G являє собою корпус з білого золота Nautilus розміром 40 мм з розкладом показань календаря на циферблаті, що показує місяць, день тижня, дату, високосний рік, місячну фазу і 24-годинний добовий цикл. У той час як калібр не є новим, цей годинник Nautilus з класичним синім циферблатом з горизонтальними ребрами, маркерами, що світяться, і стрілками в поєднання нової обробки і полірування, надають абсолютно нове народження і динамізм спортивної моделі Nautilus.

Звичайно, це нетрадиційно для колекції, але Patek взяв ці дві чудові речі: Наутілус і калібр 240 Q і об'єднав їх в одному флаконі. Тепер у шанувальників марки є один із найкласичніших дизайнів усіх часів і один із найскладніших механічних функцій.

Той факт, що годинник розміром 40 мм і товщиною всього 8,32 мм є дивовижним, власнику як ніколи, буде комфортно носити вічний календар на зап'ястя. Вивчаючи механізми з цією функцією згадуємо, що останній тонкий вічний календар був у моделі Royal Oak Perpetual, який становив всього 9,5 мм, а шалений концептний RD 2 складає всього 6,3 мм, тому цей годинник це ідеальна середина стрункості.

Правда, враховуючи багаторічний список очікування для класичного 5711 (основний час і дата Nautilus), ми припускаємо, що купити швидко цей годинник буде вкрай складно. Але все-таки можна, якщо легко вміти чекати, заморозивши на цей час певну суму. Детальніше про замовлення можна дізнатися на сайті watchesmaster.ru.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю