Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Сапфіровий годинник Chanel J12 X Ray

Chanel J12 існує з 2000 року, і за останні 20 років йому вдалося стати, якщо не культовим керамічним годинником, безумовно, визначальним у жанрі з погляду дизайну. Еволюція J12 також відображає зростаючу участь Chanel не тільки в дизайні годинника, але і у виробництві годинника високого класу. Більш відомими зусиллями компанії в галузі високих часових поясів стали мосьє де Шанель 2016 року, а J12 також отримав реальну потужну висоту олімпу, представивши J12 з калібром 3125 у 2008 році (завдяки партнерству з APRP), а потім, у 2019 році, ще один механізм від женевського виробника Kenissi (Chanel має 20-відсоткову частку компанії).

Остання версія J12 X-Ray H6249 є чудовою. Практично весь годинник є прозорим сапфіром, за винятком стрілок, хвилинної шкали, головної пружини та кількох інших критично важливих металевих компонентів. Корпус, браслет прозорий сапфір та циферблат, як він є, також є прозорим сапфіром. Вартові мітки зроблені з багетних діамантів, а безель також прикрашений ними. Прозорий браслет перший у світі до цього ніколи не було прозорих браслетів із сапфіру.

Механізм це адаптація того, що ми бачили раніше, хоча ви можете спочатку не впізнати його в цьому новому зовсім іншому контексті. Це варіація механізму з ручним заводом Caliber 3, спочатку представленого в однойменному годиннику 2018 року. (Цей годинник, у свою чергу, по суті є ажурною версією оригінального годинника Boy.Friend, випущеного в 2015 році.) Звичайно, цікаво бачити, що Chanel продовжує підтримувати дуже серйозну інтеграцію реального годинникового мистецтва у своїх колекціях у компанії також є 20-відсоткова. частка у годинниковій компанії FP Journe.

Краса годинника вражає, вони найоригінальніші і, безумовно, найдорожчі J12 з будь-коли створених. Тільки 12 екземплярів у світі буде зроблено цього годинника і стартова ціна складає 626 000.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю