Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як починав Christophe Claret

Christophe Claret - знаменитий годинникар, родом із Франції.
У 1978 році, після успішної першої роботи реставратора в Леоні, був прийнятий до Вищої школи вартової справи в Женеві. Паралельно він організовує свою годинникову майстерню на батьківщині. Після закінчення школи у 1982 році переймає досвід у талановитого кабінотьє Роже Дюбуї. У 1984 році Крістоф створює свій перший годинник скелетони, потім перший кишеньковий годинник з жакемарами і репетиром, що відбиває годинник і чверті години, які Крістоф Кларе створює в роки ремісничої роботи.

Фатальною в його кар'єрі зустріччю послужило знайомство з Рольфом Шнайдером, швейцарським бізнесменом, який незадовго до цього став власником бренду Ulysse Nardin . Від нього молодий годинникар отримує персональне замовлення: розробити та виготовити 20 механізмів хвилинних репетирів із жакемарами.
Заробивши хорошу репутацію, незабаром Крістоф Кларе створює в Ла-Шо-де-Фон (Швейцарія) однойменну компанію. Переставши займатися реставрацією, він переключається на розробку нових годинникових механізмів, ще не підозрюючи, що в майбутньому на цій ниві на нього чекає всесвітня слава і повага.
Лише у 1989 році на світ з'являється перше творіння Крістофа Кларе як розробник – механізм калібру CLA88, встановлений у годиннику з хвилинним репетиром San Marco, що є офіційним запуском своєї власної марки Christophe Claret.

Протягом довгих років саме бажання створювати годинник від простих креслень та первинних ідей до готового виробу постійно спонукає талант задуму перетворити на дію.
Величезне задоволення від виконаної роботи майстер отримує, як загоряються очі колекціонерів і шанувальників високого годинникового мистецтва, які набувають вже нових моделей Christophe Claret.

Інформація взята із офіційного сайту.
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю