Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новаторський бренд Cvstos

Cvstos була заснована в 2004 році Сассуном Сірмакесом (сином Вартана Сірмакеса з Franck Muller). Ця торгова марка є комбінацією двох абсолютно різних сегментів годинникового ринку. “Я помітив, що на ринку є незаповнена ніша розкішний годинник на основі високих технологій, – каже Сірмакес. — Був попит, та не було пропозиції. Cvstos відрізняється від інших марок своїм дизайном, концепцією механізму, зовнішнім виглядом, використаними матеріалами. Це дуже свіжий погляд на речі, наші моделі навіть не можна порівнювати із традиційними”.

Сірмакес створює свою колекцію у співпраці з дизайнером, потім уважно вислуховує дистриб'юторів та ретейлерів, відточуючи продукт. Створити нову марку непросто, але Сірмакесу поки що супроводжує успіх. “Щоб утриматися на ринку, потрібно робити щось нове, – упевнений Сірмакес. - Зараз ми співпрацюємо з автомобільною маркою Pagani. Це допомагає нам виділитися. Зараз ми запускаємо новий проект – Concept S. Це буде щось на зразок супергодинника з двома калібрами від Franck Muller.
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю