Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Еротичні фантазії швейцарських брендів.

Настала весна, сьогодні хотілося Вам розповісти про пікантний, еротичний годинник.
Швейцарські годинникові фабрики також випускають годинник із зображенням любовних розваг. Багато хто з них, у відкритті, показують такі інтимні деталі на циферблатах, але меншість, воліли приховати від очей свої фантазії. У цій публікації ми говоритимемо і тих, і про інших.
Один із секретних епізодів в історії класичного годинникового мистецтва є еротичний годинник. Годинник з еротичними сценами, спочатку з емалі, потім з вигравіруваними зображеннями, приховані від очей, пізніше перетворилися на складні автомати з мініатюрними фігурами, що виконують дивовижні сцени кохання. Почали мати попит наприкінці 17-го століття, коли активно почався експорт до Китаю. Розвиток механізмів із хвилинним репетиром та звуком гонгу забезпечив непереборний стимул для сексуальних фантазій. Жанр, можливо, досяг свого апогею у 18 столітті, а потім продовжився, дещо крадькома та виснаженим, у 19-му. Серед історичних кишенькових годинників можна згадати про Jaquet Droz Erotic Pocket Watch N° 24 made for the Chinese market, circa 1790, який одягати в музеї мануфактури.

Та й, звичайно, золоті Bovet pocket watch, circa 1810, які були продані на аукціоні продано Antiquorum в 2015 році.

Про багато годин, ми також дізналися з аукціонів, оскільки багато брендів приховували факт їхнього випуску. На фото нижче, зображені, зліва вгорі, еротична задня кришка годинника Chopard, який був проданий на Christies в 2007 році, потім годинник Svend Andersen Eros 69, який був проданий на Antiquorum в 2013 році, потім емалевий циферблат годинника Roger Dubuis MuchMore Cero на Antiquorum у 2005 році та обмежений випуск годинника Swatch Kamasutra від Antoine Preziuso, проданий на Antiquorum у 2007 році.

Серед сучасних годинників, оскільки багато варіантів і багато з них ще можна замовити на watchesmaster.ru.
Всім нам відома швейцарська годинникова фабрика Ulysse Nardin, у 2018 році вони представили свій новий хвилинний репетир із жакемарами Classic Voyeur, який зображує еротичний сюжет - будуар у стилі Людовіка XIV, новинки будуть доступні у рожевому золоті (Ref.736-61/VO 295000 швейцарських франків та у білому золоті (739-61/VOYEUR) вартістю 325000 CHF, обмеженим тиражем по 18 екземплярів.

І таких сюжетів з випромінюванням різноманітного інтимного життя людини, у цієї мануфактури, досить багато, пригадаємо, наприклад, моделі 2015 Hourstriker Erotica Jarretiere, де кожен хотів показати своїм друзям цей приголомшливий трюк, натиснувши кнопку на 4 години, незалежно від часу доби завантажити безстрашного. чоловіка в акт за командою. Якщо ви хотіли б володіти такою владою над мініатюрними людьми, ви повинні були діяти швидко, тому що було випущено таких годинників у рожевому золоті (Ref. 6116-130) роздрібна ціна $107800 та в платині (Ref.6119-130) вартістю $130000 по 28 екземплярів.

Швейцарський бренд Blancpain, саме вибирає секретну стратегію, показує непомітно еротичну сцену на задньому плані. На передньому плані Le Brassus Ref. 00232-3631-55B Minute Repeater Carrousel ми бачимо грандіозний класичний циферблат із білої емалі з турбійоном на 6 годин, а ось перевернувши годинник ми бачимо еротичну сцену, витончено вигравірувану вручну з музикантом класичної епохи за жіночою музою. Це одна з пропозицій, що пропонує бренд - кожен індивідуально з клієнтів може замовити власний мотив, а це означає, що ціни можуть коливатися в залежності від замовлення, на цю модель була заявлена ціна 400 000 доларів.

Зовсім недавно розкішний бренд бренд Richard Mille продемонстрував інше бачення еротичного годинника, за допомогою фраз в годиннику RM 69 Erotic Tourbillon. Годинник продаватимуться за колосальні 750 000 доларів - невелика сума грошей за годинник, призначений для того, щоб підігрівати бажання. Цікаво, що годинник Міллі справді не те, що можна було б назвати еротичним у справжньому значенні цього слова. Годинник - це гра на словах із поєднанням та поєднанням різних чуттєвих та сексуальних фраз на циферблаті, з яких можна відображати серію різних повідомлень. У той час як химерний годинник - це оновлений підхід до еротизму, всього 30 штук, має стати спокусником на аукціонах у найближчі роки.

Швейцарський годинник Caligula від Jacob & Co є одним із найеротичніших хронометрів, створених коли-небудь.
Цей класичний годинник, витончений на перший погляд, розкриває на зап'ясті власника пікантні таємниці: еротичні сцени, приховані під циферблатом. Меню включає безліч сюжетів, починаючи від «човна, пляжу або міського фону з блондинкою, брюнеткою, або руденькою. Еротичний циферблат годинника Caligula або розкривається, або ховається, залежно від обставин та необхідності, заводною головкою на чотири години. Циферблат, що обертається, і бічна сторона годинника прикрашені гільоші, тонким натяком на ажурні панчохи, в той час як еротична сцена була написана мініатюрним художником Андре Мартінесом - справжня демонстрація майстерності, що вимагає 15 годин тонкої роботи. Бренд Jacob & Co випускає цю модель у рожевому золоті 45 мм (reference: CL100.40.NS.AA.A), у білому золоті (CL100.30.NS.AB.A), у рожевому золоті з діамантами (CL100.40 .RD.AA.A) та у білому золоті з діамантами (CL100.30.RD.AB.A), кожен по 69 екземплярів. Роздрібна ціна моделей без діамантів 59 000 EUR, з діамантами 118 000 EUR.

Так само згадуємо швейцарський бренд Graham та обмежене видання з 25 еземплярів у кожній версії Chronofighter 1695 Erotic, в якому представлений класичний циферблат хронографа під сапфіром та хитромудрі гравюри еротичних сцен мистецтва на задній стороні корпусу. 42-міліметровий корпус серії Graham 1695 Chronofighter Erotic - це п'ять годин з п'ятьма різними еротичними сценами - виготовлений із срібла 925 (Ref. 2CXAY.S05D) , рідкість годинникового світу, а також серія з 18-каратного рожевого золота ( AP). S03F) . Любовні ілюстрації на задніх кришках вигравіровані вручну місцевими майстрами в Ла-Шо-де-Фон, Швейцарія, де Graham також випускає свій годинник. Еротичні сцени взяті з різних культурних джерел: англійська література 18 століття, індійська Кама-сутра, японські гравюри Ukiyo-e, китайська та італійська література. Роздрібна ціна в рожевому золоті складає $28750, у срібному корпусі - $14600, дізнатися про наявність, терміни доставки та ціну зі знижкою можна на сайті watchesmaster.ru.

Швейцарський бренд Perrelet також представив кілька ексклюзивних еротичних годинників у своїй знаменитій турбінній колекції Turbine Erotic. Циферблати, які заховані за турбіною, що рухається, промальовані в японському стилі аніме, який часто згадується як «хентай», коли йдеться порнографічному чи еротичному мистецтві.

Це мультиплікаційне еротичне мистецтво досить популярне і має витоки, що сягають XIX століття. Зображення видно лише тоді, коли турбіна активована рухом зап'ястя швидко обертається, нагадаємо, що вона пов'язана із ротором автопідзаводу. Було випущено обмежене видання з 88 екземплярів, 4 моделі в титановому корпусі A4020 та ще 4 моделі, з різними зображеннями, у чорному титані DLC покриттям A4021. Роздрібна ціна $5000.


Справжній майстер у цій справі, звичайно ж - Svend ANDERSEN, ми вже згадували про нього раніше, цей голландський годинникар, який створив уже свій бренд Andersen Geneve у Швейцарії, виробляє унікальний годинник на основі знань з автоматонами.
Еротичні сцени на годиннику задають годинникові колекціонери протягом століть. Кишеньковий годинник писав «еротичні сцени». Andersen Geneve дав життя цим сценам, створивши найскладніший еротичний автомат на ринку з 1994 року.
Передня частина золотого наручного годинника є класичною з простим і чітким циферблатом і заводною головкою, розташованою на 3 години. Зовні лише невелика кнопка у положенні на 8 годин може здатися незвичайною.
Задня частина годинника відкриває завісу. Під сапфіровим склом знаходиться автоматон, що представляє любовну сцену в русі, це справжній мініатюрний поліхромний розпис ручної роботи з безліччю дрібних деталей. Щонайменше 11 рухомих частин пожвавлюють сцену натисканням кнопки. Усі фігурки перебувають у русі з різними ритмами. Найважливіше і найскладніше для досягнення в еротичному автоматі – вони рухаються плавно та в гармонії, як це відбувається у житті.
Унікальний годинник Eros випускається у варіантах корпусу Classic (38 мм), Eros XL (42 мм), Eros 69 (46x42 мм) з реверсивним корпусом.
Будь-які типи циферблатів доступні з лаковими роботами, нефритом, авантюрином, гроссуляритом, мініатюрним малюнком. На сьогодні клієнт може обравши власну сцену.
Ось так, наприклад, має унікальний Eros XL Fishing, фото з аукціону.

Фото Eros XL Ferrari, такі моделі були випущені у різних корпусах, рожевому, білому золоті.

А також ексклюзивні корпуси Svend Andersen Eros 69
Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю