Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Hublot Classic Fusion Special Edition London

Годинник був випущений 9 березня 2020 року на зірковому заході, що проводиться у The Gherkin. Вечір був організований Омаром Чоудхарі, бренд-директором Hublot у Великій Британії, і на ньому був присутній друг бренду Hublot Кріс Фроггатт. Hublot також привітав футбольного тренера та колишнього професійного футболіста Патріса Евра.
Спеціальне видання Hublot Classic Fusion «Лондон» відображає щось від стрімкого, успішного духу Великобританії. Його полірована та сатинована чорна керамічна рамка та мікроструминний гоночний сірий циферблат із сонячним оздобленням вигравіювані з мотивом Юніон Джек, патріотичним відтінком, який випромінює як класичну британську стриманість, так і холодну впевненість столиці. 10 фірмових гвинтів «H» годинників, встановлених на лицьовій панелі та корпусі, виконані з контрастного полірованого титану.

45-міліметровий чорний керамічний корпус оснащений автоматичним механізмом Hublot MHUB1112, який забезпечує годинник функціями основного часу, дати із запасом ходу на 42 години. Спалах червоного на кінчику центральної секундної стрілки надає монохроматичній палітрі годинника спортивний відтінок. Задня кришка із сапфірового скла прикрашена написом Hublot Loves London. Останній штрих – чорний каучуковий ремінець з оксамитовим відтінком, що представляє грайливу тартанову тему Лондонського Сіті (як зазначено у «Шотландському регістрі тартанів»), водостійкий до 50 метрів.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю