Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Приголомшливий синій Master Memovox 141848J від Jaeger-LeCoultre

Годинник # JaegerLeCoultre Memovox увійшов в історію як перший # годинник з автоматичним підзаводом, оснащений функцією будильника. Завдяки зусиллям талановитих годинників Jaeger-LeCoultre сучасна версія моделі характеризується виключно чистим звучанням.
Центральну частину циферблату прикрашає диск блакитного кольору із візерунком «сонячні промені». Темно-синій контур диска наголошує на ніжності опалової поверхні. Елегантну композицію доповнює обробка хвилинної шкали із лаку сірого кольору. Новинка буде випущена в обмеженій кількості - 500 екземплярів, у зв'язку з 60-ми роковинами #Memovox , які вперше дебютували у 1956 році. Годинник повністю повторює той вінтажний дизайн, маючи стрілки і годинникові мітки з гранями, покритими люмінесцентним матеріалом, в центральній частині, а в віконці на 3 години - індикатор дати.
У сучасному цифровому світі, маючи пристрій, що нагадує на зап'ястя, дуже зручно, щоб звернути увагу на час у потрібний момент.
Тому функція будильника досі теоретично корисна, тільки все одно, менш популярна. Проблема не напівпланування, швидше за все полягає в самому звуку. Коли ми чуємо звук хвилинного репетира, наприклад, то наші вуха насолоджуються чудовим музичним тоном. Коли ми чуємо звуки будильників, то часто це дзижчий або вібруючий звук, який менш елегантний, погодьтеся.
Звичайно, для звуку будильника, щоб бути почутим, він і повинен бути таким, менш мелодійним і гучнішим. Коли Ви почуєте звук будильника калібру 956 у Jaeger-LeCoultre Master Memovox, то будете приємно здивовані, оскільки нагадування справді звучить ідеально, голосно та мелодійно.
Новинка Master Memovox Boutique є надзвичайно красивою та буде доступна у продажу тільки у JLC бутіках по всьому світу. Ціна питання - $11700.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю