Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Louis Moinet представила унікальну лімітовану серію годинників на честь 75-річчя Перемоги

Швейцарський бренд бренд Louis Moinet – який через кілька років відкрив свій бутік у Москві, перейнявся атмосферою країни і не може втратити знаковий момент для неї, який проходить у 2020 році.
Легендарний майстер годинникової справи та друг самого Абрахама Бреге - Луї Муане завжди був уважний до знакових подій, він створював велику кількість унікальних механізмів та створив одну з найзнаменитіших у світі енциклопедій про годинну майстерність, на яку він витратив близько 20 років життя, так і не створивши власний бренд. Тільки Мікаелла Бертолуччі та Жан-Марі Шалле через століття зважилися відродити ім'я великого майстра та створили бренд під його ім'ям.

На честь 75-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні компанія Луї Муане створює годинникові шедеври для всіх ветеранів і громадян Радянського Союзу, випустивши лімітовану серію годинників LM 45.30, яка буде доступна у продажу в монобутику Москви.
Серія складається з 4 моделей загальним тиражем у 75 екземплярів.
Сталевий годинник з PVD-чорним покриттям - 20 штук.

Сталеві із зеленим циферблатом та емалевим ротором - 20 штук.

Сталеві з червоним циферблатом та емалевим ротором - 20 штук.

Заключна модель буде представлена не для широкого загалу з 15 екземплярів.

Коли з першого погляду дивишся на годинник, складно уявити, що він швейцарський, бо в центрі циферблату впадає в око Прапор Перемоги над рейхстагом із чорно-помаранчевою Георгіївською стрічкою внизу. Але придивляючись до деталей відразу бачиш і дізнаєшся почерк бренду, складний, багатошаровий корпус, основа циферблату, що гільошує, покрита емаллю, фірмові стрілки з люмінесцентним наконечником і лаконічне вікно дати на 6 годин. Магія продовжується на задній кришці, що дозволяє побачити механізм із автопідзаводом власного виробництва. Ротор має той же гільошований малюнок з емалевим покриттям кольором як на циферблаті. На ньому також зображені заповітні 75 років, початок та закінчення року війни.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю