Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

HUBLOT - BIG BANG MP11 GREEN SAXEM+

Зробивши величезні інвестиції у створення міцних корпусів із сапфіру – найскладнішого матеріалу для виробництва – у кількох кольорах (прозорий, чорний, жовтий, синій та червоний), компанія HUBLOT запропонувала новий Смарагдово-зелений матеріал, який надав нові можливості. Сьогодні марка може по-новому поглянути на ультрасучасний дизайн моделі MP-11, надавши корпусу інноваційний матеріал, який ніколи раніше не використовувався у справі. Цей матеріал називається SAXEM - наділений глибоким зеленим кольором, здатним конкурувати з кращими смарагдами світу, поєднує в собі неперевершений опір з блиском, близьким до яскравості та твердості алмазу. Усередині цього повністю прозорого корпусу знаходиться заводський калібр з ручним заводом та винятковим 14-денним запасом ходу, що забезпечується сімома циліндрами, які видно з боку циферблату.

З цим новим Big Bang MP-11 бренд Hublot ще раз підтверджує свою царську майстерність в інноваціях, як на технічному рівні, так і з точки зору естетики. Пропонуючи тим, хто шукає досягнення, найсучасніший матеріал, що використовується у високотехнологічних додатках, особливо на супутниках, та комбінуючи його з виробничим калібром із високим рівнем продуктивності.

Компанія Hublot підтверджує своє місце як лідер інновацій, виготовляючи свій MP-11 - після тривимірного карбону та прозорого сапфіру - з високотехнологічного матеріалу, який ніколи не використовувався для виготовлення годинника. Його ім'я SAXEM, як і Сапфір алюмінію оксиду та рідкісноземельних мінералів. Щоб отримати цей неперевершений відтінок зеленого, прозорості та сяйва, виробництво Hublot – експерт у концепції синтезу – змішаний оксид алюмінію, основний компонент сапфіру, з рідкісноземельними елементами, такими як тулій та гольмій, а також хром. Отриманий матеріал є твердішим, ніж смарагд (який надто м'який, щоб його можна було обробити), і наділений блиском, який більший, ніж у сапфіру. У нього є й інші переваги: відсутність натягу всередині речовини забезпечує більшу стабільність з точки зору формування, тоді як кристалічна структура гарантує однаковий відтінок і інтенсивність кольору, незалежно від кута, під яким ви дивитеся на корпус. Таким чином, повністю відполірований зелений SAXEM відрізняється характерним контрастом з шістьма Н-подібними полірованими та мікроструминними чорними титановими гвинтами H-подібної форми, а також чорною короною, в якій титан поєднується з гумовими вставками.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю