Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова колекція Classico Luna від Ulysse Nardin

Легендарна швейцарська годинникова компанія Ulysse Nardin представляє свою нову колекцію Classico Luna. Моделі, що увійшли до цієї лінії, оснащені індикатором фази Місяця. Покажчик розташований у невеликій круглій апертурі, що обертається навколо центру циферблату, що дає можливість відображати реальний кут освітлення Місяця Сонцем. Один оборот здійснює протягом 12 годин.
Новинки Classico Luna представлені в тонких корпусах діаметром 40 мм із нержавіючої сталі або 18-каратного рожевого золота. Сріблястий або чорний циферблат моделей оснащений римськими накладними цифрами з люмінесцентним покриттям. Компанія Ulysse Nardin розробила також жіночу версію - Lady Luna з перламутровим циферблатом та діамантовими годинниковими мітками. Маленька кругла апертура дати розташована біля годинної мітки "6 годин".

Захищає циферблат сапфірове скло з покриттям антивідблиску. На задній кришці, що загвинчується, також встановлено сапфірове скло, що дозволяє спостерігати за роботою автоматичного механізму UN-829. Калібр був розроблений спільно з видатним майстром - годинникарем Людвігом Ойхсліним (Ludwig Oechslin) - автором знаменитої «Трилогії часу» від Ulysse Nardin.
Механізм оснащений 42-годинним запасом ходу, а також функціями годин, хвилин, секунд, дата, фаза Місяця. Коригування індикатора фаз Місяця здійснюється за допомогою кнопки, яка розташована на корпусі між міток «4» та «5».
Водонепроникність – 50 метрів.

Новинка поставляється на шкіряному ремінці із застібкою з нержавіючої сталі або на браслеті з нержавіючої сталі або на браслеті з 18-каратного рожевого золота з розкладною застібкою.
Купити годинник Classico Luna можна за 8500 або 15400$ - з корпусом із нержавіючої сталі. Ціна варіюється в залежності від версії та дизайну. Ціна моделей із золотим корпусом варіюється від 18 900 до 45 000 $. Жіноча модель Lady Luna з перламутровим циферблатом та з діамантами – в діапазоні від $8900 – з корпусом з нержавіючої сталі, до $17800 – у рожевому золоті.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю