Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий лімітований годинник від компанії Harry Winston на честь Шанхая

Швейцарська годинникова компанія Harry Winston представила нову лімітовану серію наручного годинника на честь китайського міста Шанхай. Випуск присвячений відкриттю нового павільйону Harry Winston у Шанхаї. Колекція складається з двох чоловічих моделей та трьох жіночих моделей.
Дизайн новинки Harry Winston Midnight Limited Edition Shanghai перегукується з архітектурою великого міста. Подібно до мосту, що з'єднує Схід і Захід, знакові арки Harry Winston натхненні фасадом нового салону компанії в Нью-Йорку, виконаного в стилі неокласицизму, і характерним для Шанхая міським стилем Шикумен (що в перекладі означає «кам'яні ворота»). Розташований у самому серці корпусу, виділено знаменитий декор потрійної арки Harry Winston, що повторює архітектуру традиційних жител китайського мегаполісу.
 
 
HW Midnight Shikumen Onyx
 
 
HW Midnight Shikumen
 
Годинники і хвилини індексуються в новинці Harry Winston Midnight Limited Edition Shanghai на циферблатах, прикрашених мотивами Шанхая з візерунком, що переплітається, з діамантової арки. Корпус моделі з рожевого золота діаметром 32 мм вмістив вишуканий візерунок у вигляді арабески, що прикрашає променистий, відполірований до атласної поверхні циферблат кольору шампанського. Цей романтичний витвір декорований 84 діамантами загальною вагою 1,74 карат і поставляється на білому ремінці.
Друга жіноча модель має 39-міліметровий корпус з білого золота. На циферблаті цієї новинки геометричний декор створено на нефритовому диску. Його насичений зелений колір, що символізує гармонію, процвітання та здоров'я в Китаї, надає годинникам оригінального андрогінного характеру. Ця модель декорована 104 діамантами загальною вагою 0,31 карат, поставляється в комплекті з матовим чорним ремінцем зі шкіри алігатора.
 
HW Midnight Tourbillon GMT
 
 
HW Midnight Tourbillon
 
Третя новинка Midnight Tourbillon GMT Limited Edition Shanghai привертає увагу елементами декору у червоному кольорі. Червоний колір у китайській культурі – символ радості та удачі, а цифра 8 червоного кольору – символ щастя та удачі, розміщена на додатковому дисплеї другої годинної зони з денною/нічною індикацією. При перемиканні годинної зони з'являється місто Шанхай, написане червоними літерами. Цифра 8 також розташована на зміщеному від центру кільці турбійону четвертої моделі Midnight Tourbillon Limited Edition Shanghai.
Спроектовані на базі автоматичного механізму з 110-годинним запасом ходу моделі поставляються з 45-міліметровим корпусом з білого золота і крокодиловим ремінцем чорного кольору.
 
 
 
Premier Feathers
 
Остання п'ята модель Harry Winston Premier Feathers Limited Edition Shanghai з її чудовим червоним циферблатом відкриває двері у світ, де сутність краси виражена у його первозданному вигляді.
Циферблат цього шедевра виконаний із застосуванням техніки маркетрі, який викладений із пір'я червоного кольору та створений у кращих традиціях мініатюр на пір'ї. Мініатюра на циферблаті створена майстром Неллі Соньє, який практикує у цьому складному мистецтві. Кожен створений циферблат є унікальним за складністю виконання. 67 діамантів загальною вагою 1,4 карат підкреслюють його вишуканість та елегантність. Новинка випущена в лімітованій кількості 8 екземплярів з темно-червоними атласними ремінцями.
 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю