Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий бутік TAG Heuer у Москві

Швейцарська годинникова компанія TAG Heuer відкрила у самому центрі Москви новий годинниковий бутік. Він розташувався в одному з найпрестижніших місць столиці - у Стільниковому провулку. Цей бутік став уже другим у Москві та четвертим у Росії. У ньому представлені колекції наручного годинника TAG Heuer, мобільних телефонів MERIDIIST і LINK, а також окулярів - загалом продукція всіх напрямків, які випускає знаменитий бренд.

На урочистому відкритті були присутні президент компанії Жан-Крістоф Бабен, а також віце-президент Патрік Прюньо. Серед гостей були не лише численні представники преси, а й такі знаменитості світської Москви, як Юлія Снігір, Аврора, Костянтин Гайдай, Володимир Широков, Марія Гузєєва, Діана Дієз, Катя Мухіна, Ксенія Соловйова та ін.

Президент TAG Heuer Жан-Крістоф Бабен сказав:

"У Токіо є Гінза, у Парижі Вандомська площа, у Нью-Йорку П'ята авеню, а в Москві - Стільників провулок. Цими адресами мріють мати багато люксових брендів Світу. І відкриття тут нашого магазину наручного годинника я вважаю передвістям для подальших блискучих перспектив TAG Heuer в Росії".

Символічну червону стрічку Жан-Крістоф Бабен розрізав разом із російською актрисою Юлією Снігір, яка нещодавно виступала в ролі героїні благодійного екологічного проекту «Час бунтарів», організованого годинниковою компанією TAG Heuer. Відкриття нової московської крамниці гості відзначили вечіркою під музику Guru Groov.

 


Трохи історії: компанія була заснована Едуардом Хоєром у 1860 році. Годинникова майстерня у Швейцарії, де він працював, славилася виготовленням спортивних годинників та хронографів з надійним годинниковим механізмом та граничною точністю.
Починаючи з 1920-го року, за допомогою годинника цієї марки проводили виміри результатів на Олімпійських іграх, а з 1969-го року і на перегонах Формули-1. Гасло компанії відбиває її філософію: «Швейцарський авангард із 1860 року». Компанія невпинно розширює межі естетики, точності та надійності.
1916 був запатентований «Мікрограф» - перший у світі годинник, здатний вимірювати час з точністю до 1/100 секунди. Проте, не зупиняючись на досягнутому, компанія представила вже 1969 року годинник "Мікротаймер" з точністю ходу до 1/1000 секунди. Хронометр цієї марки був на руці першого американця, який здійснив орбітальний політ у 1962 році – Джона Гленна.


У 1985 році відбулося злиття марки з групою TAG Group (Technique d`Avant-Garde), у результаті чого утворилася фірма TAG Heuer, яка отримала контрольний пакет акцій. На сьогоднішній день фірма займає п'яте місце у світі за обсягом продажу швейцарських годинників. Компанія не обмежується лише технологічними нововведеннями, йде постійний пошук новаторського та класичного дизайну. Крім того, вся продукція проходить близько шістдесяти атмосферних та механічних тестів.

Особами бренду Tag Heuer є: Шахрукх Кхан; Тайгер Вудс; Бред Пітт; Марія Шарапова; Розуму Турман; Льюїс Хемільтон; Кімі Райкконен; Дженсон Баттон; Джефф Гордон; Леонардо Ді каприо; Армін ван Бюрен.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю