Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий CEO годинникової компанії Hublot

З 1 січня року у годинниковій компанії Hublot серйозна кадрова перестановка. На посаду CEO вступив Рікардо Гваделупе, який замінив на цій посаді легендарного Жана Клода Бівера.

Втім, пан Бівер все ще залишається головою правління Hublot, у чиїй владі визначення подальшої стратегії розвитку годинникової компанії. Новий CEO - Рікардо Гваделупе - до моменту свого підвищення обіймав посаду керуючого директора марки Hublot. Загалом він працює в компанії вже 6 років, а також протягом 20 років є близьким другом Жана Клода Бівера.

За офіційною заявою компанії цей крок планувався вже дуже довгий час, тому не є наслідком будь-яких несподіваних змін. Просто невтомний Жан Клод Бівер вирішив присвятити трохи більше часу спілкуванню з шанувальниками та колекціонерами наручного годинника Hublot, передавши свою компанію в надійні руки.

 

Жан Клод Бівер та Рікардо Гваделупе

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю