Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Аукціон Only Watch представив світові всі 49 лотів!

У липні 2017 року знаменитий аукціон Only Watch представив світові всі 49 лотів, які будуть виставлені на торги 11 листопада в Женеві. Нагадаємо, що годинник для аукціону, який проводиться раз на два роки, створюється брендами спеціально для нього і в єдиному екземплярі, представляючи колекційну цінність. Виручені від продажу кошти підуть у фонд Асоціації Монако з фінансування досліджень боротьби з міопатією (м'язовою дистрофією) Дюшенна — важке генетичне захворювання, яке вражає лише хлопчиків. Діти з цією патологією найчастіше вмирають, не досягнувши 20 років.
У 2017 році бренди постаралися і створили унікальний годинник.
Пропонуємо ознайомитись з кількома з них!
Patek Philippe завжди використовує цей аукціон для випуску єдиної у своєму роді версії з титановим або сталевим корпусом існуючого годинника, який вони виробляли або виробляють. Цього року модель трохи більша на консервативній стороні, але вона дуже високого класу і легко буде топ лотом аукціону з ціною, яка майже гарантовано перевищує мільйон доларів.
Це модель Patek Philippe 5208T-010, яка виготовлена з титану, на синьому кордурному ремені з вічним календарем.
У діаметрі він 42 мм і це один з найбільших годинників, який робить Patek Philippe - і, звичайно ж, він вважається «грандіозним ускладненням», що означає, що він набагато ексклюзивніший, ніж стандартніші продукти Patek Philippe з 5208.

Audemars Piguet пропонує версію із синім циферблатом свого чорного керамічного Royal Oak Perpetual Calendar, вічного календаря 26599CE.OO.1225CE.01. Audemars Piguet також зазначає, що задня кришка і відкриває вид на новий ротор автопідзаводу, який також зроблений з кераміки, що є першим для керамічних моделей Royal Oak. Це ще один незвичайний (у даному випадку унікальний) лот для одного з багатьох шанувальників Audemars Piguet у світі.

У нас таке відчуття, що найціннішим екземпляром на Only Watch 2017 буде годинник, представлений FP Journe. Це модель Journe Chronographe Monopoussoir Rattrapante (секундомір з хронографом), яка дуже гарна, якщо подивитися прямо в обличчя. Корпус зроблений з унікального танталу, який має діаметр 44 мм, що більше всіх годинників, ніж будь-коли вироблялися Журном. Циферблат зроблений із «синього хрому» з помаранчевими та жовтими акцентами. А ось механізм, будучи калібром 1517 був розроблений тільки для аукціону Only Watch 2017. Це робить цей годинник дійсно унікальним і буде виставлено за ціною близько «півмільйона доларів».


Бренд Ulysse Nardin представив модель на Only Watch 2017 – не зовсім оригінальну, але досить приємну версію Marine Tourbillon у сталевому корпусі з синім кольором циферблату, який спочатку гільйошований хвилями, потім залитий гарячою емаллю. Характерну особливість видає жовтий колір на римській цифрі 7 та індикатор запасу ходу на 12 годин.

Годинникова мануфактура Jaquet Droz представила модель Grande Seconde Off-Centered Ref. J006033270 для аукціону Only Watch із унікальним циферблатом. Він зроблений з куприту, це мінерал червоного кольору, багатий на оксиди міді. Дизайн явно відрізняється від класичних моделей Grande Seconde ще й тим, що години, хвилини та секунди утворюють характерну вісімку, яка зміщується від центру.

Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю