Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Відкриття бутіка IWC Schaffhausen у Пекіні

Легендарна годинникова компанія IWC Schaffhausen відкрила фірмовий бутік у Пекіні. Глава марки Жорж Керн (Georges Kern) зазначив: «Наш фірмовий бутік, другий в Азії, по-новому розкриє спадок IWC. З великою гордістю ми відзначаємо цю подію в компанії наших шановних гостей і представляємо ексклюзивний годинник, покликаний підкреслити значення китайського ринку для нашої марки».
 
Торговий центр Parkview Green Mall під час відкриття бутіка IWC у Пекіні 22 листопада 2012 року
Бутік розташований у торговому комплексі Parkview Green, що знаходиться в центрі Пекіна. З погляду форми цей торговий комплекс є архітектурною спорудою нового покоління. Він був побудований із застосуванням так званих «зелених» технологій, які дозволяють підтримувати постійний мікроклімат у складних кліматичних умовах Пекіна.
Під час грандіозного відкриття бутіка було близько 200 гостей. Відкриття передував короткий екскурс в історію бренду, а також виставка із десяти знакових моделей IWC, випущені з 1874 по 2000 рік.
Це третій фірмовий бутік марки IWC, архітектура якого вражає. Це двоповерхова скляна будівля із загальною площею близько 300 кв. м. В інтер'єрі бутіка відчувається дух розкоші та пишноти, які характерні для всіх колекцій марки. В інтер'єрі було щедро використане темне дерево та інші вишукані матеріали.
 
(Зліва направо) Художник Ван Лу Янь (Wang Lu Yan), кінорежисер Ван Сяошуай (Wang Xiao Shuai), актор Алек Су (Alec Su), керуючий директор китайського підрозділу IWC Денніс Лі (Dennis Lee), актриса Чжу Чжу (Zhu Zhu) , глава IWC Жорж Керн, актриса Тан Вей (Tang Wei), керуючий директор азіатсько-тихоокенського підрозділу IWC Бенуа де Клерк (Benoit de Clerck) та олімпійський чемпіон Чень Ібін (Chen Yibing) на відкритті фірмового бутіка IWC.
 
У другому за рахунком бутіку марки IWC в Азії, що знаходиться в торговому центрі Parkview Green, відбулася прем'єра новинки Portuguese Sidérale Scafusia. Модель складається з 500 деталей, серед яких - запатентований турбійон з модулем постійної сили, колісна система, модулі сонячного і зоряного часу, часу сходу і заходу сонця і карта зоряного неба, що постійно змінюється, з горизонтом.
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю