Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Oyster Perpetual Yacht-Master 42

Золоті Oyster Perpetual Yacht-Master 42 від Rolex неймовірні!

СЯЄ НОВИМ БЛИСКОМ


Нова перлина сяє на поверхні моря: вперше модель Yacht-Master 42 доступна в корпусі з жовтого золота - надихаюче і оригінальне вдосконалення знакових вітрильних годинників, що нітрохи не змінює їх курс.

Rolex представляє нову версію моделі Oyster Perpetual Yacht-Master 42. Відтепер цей морський годинник доступний також у корпусі з 18-каратного жовтого золота, який раніше пропонувався тільки в корпусі з 18-каратного білого золота. Нова версія, яка, як і оригінальна модель, оснащена безелем, що обертається в двох напрямках, і вставкою Cerachrom з рельєфним градуюванням, а також інноваційним браслетом Oysterflex, отримала оптимізований дисплей Chromalight. Годинникові індекси та стрілки заповнені або покриті новим люмінесцентним матеріалом, ексклюзивним для Rolex, що гарантує більш тривале інтенсивне свічення. При денному світлі ці елементи індикації також набувають яскравішого білого відтінку.

Нова версія Yacht-Master 42 оснащена калібром 3235 – механізмом, що знаходиться в авангарді годинникових технологій, що дозволяє йому відображати години, хвилини, секунди та дату.

Як і всі годинники Rolex, Oyster Perpetual Yacht-Master 42 має сертифікат Superlative Chronometer, що гарантує чудові характеристики на зап'ястя.


ПОКЛИК ВІДКРИТИХ МОРІВ


Випущена у 1992 році модель Yacht-Master була розроблена спеціально для штурманів та капітанів. Втілюючи в собі багату спадщину, що пов'язує Rolex і світ вітрильного спорту з 1950-х років, ці годинники категорії Professional є ідеальним поєднанням функціональності та морського стилю, що робить їх однаково зручними як на воді, так і поза нею. Емблема морського годинника легко впізнається по двонаправленому 60-хвилинному градуйованому безелю, що обертається, виготовленому повністю з дорогоцінного металу або оснащеному вставкою Cerachrom з високотехнологічної кераміки.


ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНА КЕРАМІКА


Rolex відіграла провідну роль у розробці спеціальної кераміки для створення моноблочних безелей та вставок у безелі. Ці матеріали не тільки практично не схильні до подряпин, але й мають рідкісну інтенсивність кольору і стійкість до впливу навколишнього середовища. Крім того, завдяки своєму хімічному складу високотехнологічна кераміка інертна і не піддається корозії. Компанія Rolex розробила ексклюзивний досвід та інноваційні методи виробництва, які забезпечують їй повну незалежність у виготовленні цих керамічних компонентів. У новій версії Yacht-Master 42 безель, що обертається в двох напрямках, оснащений вставкою Cerachrom з 60-хвилинним градуюванням з матової чорної кераміки. Рельєфні поділки та цифри спочатку відформовані в кераміці, а потім відполіровані. Перші 15 хвилин градуйовані щохвилини, що дозволяє з високою точністю визначати часові інтервали. Крім того, безель легко повертається завдяки накатаній кромці, що забезпечує чудове зчеплення з поверхнею.


Корпус OYSTER – символ водонепроникності


Зразок міцності та надійності, 42-мм корпус Oyster нової моделі Yacht-Master гарантовано водонепроникний на глибині до 100 м (330 футів). Середня частина корпусу виготовлена із цільного блоку 18-каратного жовтого золота. Задня кришка, окантована тонким рифленням, герметично загвинчується за допомогою спеціального інструменту, що дозволяє отримати доступ до механізму тільки годинникарам Rolex. Заводна головка Triplock, оснащена системою потрійної водонепроникності та захищена вбудованим ковпачком, надійно пригвинчується до корпусу.

Скло, оснащене лінзою Cyclops в положенні "3 години" для зручного зчитування дати, виготовлене з сапфіра, що практично не дряпається, і має покриття антивідблиску. Водонепроникний корпус Oyster забезпечує оптимальний захист годинникового механізму.


КАЛІБР 3235


Нова версія годинника Yacht-Master 42 оснащена калібром 3235 - механізмом, повністю розробленим і виробленим компанією Rolex, який був випущений в 2015 році і встановлюється на цю модель з моменту її випуску в 2019 році. Перебуваючи в авангарді годинникових технологій, цей механізм з автоматичним підзаводом привів до оформлення декількох патентів і має визначні характеристики точності ходу, запасу ходу, стійкості до ударів і магнітних полів, зручності та надійності.

У калібрі 3235 застосовано запатентований спуск Chronergy, що поєднує високу енергоефективність та надійність. Виготовлений із нікель-фосфору, він також нечутливий до впливу магнітних полів. Механізм оснащений оптимізованою синьою волосковою пружиною Parachrom, виготовленою Rolex із парамагнітного сплаву. Синя пружина Parachrom оснащена котушкою Rolex, що забезпечує сталість ходу калібру в будь-якому положенні.

Осцилятор встановлений на високоефективних амортизаторах Paraflex, запатентованих Rolex, що підвищує ударостійкість механізму. Калібр 3235 оснащений модулем підзаводу через ротор Perpetual.

Завдяки бочкоподібній архітектурі та високій ефективності спускового механізму запас ходу калібру 3235 становить близько 70 годин.


БРАСЛІТ OYSTERFLEX І ЗАХИСНИЙ КЛАПАН OYSTERLOCK


Новий годинник Yacht-Master 42 з 18-каратного жовтого золота оснащений браслетом Oysterflex, який унікальним чином поєднує в собі міцність та надійність металевого браслета з гнучкістю, зручністю та естетикою ремінця з еластомеру. Розроблений Rolex і запатентований, цей інноваційний браслет складається з гнучких вигнутих металевих ламелей, покритих високоефективним чорним еластомером - матеріалом, що відрізняється особливою стійкістю до довкілля та високою міцністю. Для більшого комфорту внутрішня частина браслета Oysterflex оснащена поздовжніми подушками.

Браслет Oysterflex нової версії годинника Yacht-Master 42 оснащений запатентованою Rolex застібкою Oysterlock, що розкладається, з 18-каратного жовтого золота, яка запобігає випадковому розкриттю. Вона також оснащена розробленою Rolex та запатентованою системою розширення Glidelock. Цей особливо винахідливий механізм складається зі стійки, розташованої під кришкою застібки, і рухомої зубчастої ланки, яка фіксується в обраному пазу. Rolex Glidelock на браслеті Oysterflex має шість пазів розміром близько 2,5 мм, що дозволяє легко та без використання інструментів регулювати довжину браслета приблизно до 15 мм.


СЕРТИФІКАЦІЯ SUPERLATIVE CHRONOMETER


Як і всі годинники Rolex, модель Oyster Perpetual Yacht-Master 42 має сертифікацію Superlative Chronometer, запроваджену компанією Rolex у 2015 році. Це свідчення того, що всі годинники, що виходять з майстерень марки, успішно пройшли серію випробувань, проведених Rolex у власних лабораторіях за власними критеріями після офіційної сертифікації механізмів Швейцарським інститутом хронометрії (COSC).
Власні сертифікаційні випробування проводяться на повністю зібраному годиннику після встановлення корпусу механізму, що гарантує чудові характеристики точності ходу, запасу ходу, водонепроникності та автопідзаводу на зап'ястя. Точність Rolex Superlative Chronometer становить близько -2/+2 секунди на добу - відхилення від норми, що допускається маркою для готового годинника, значно менше того, яке приймається COSC для офіційної сертифікації тільки механізму.

Статус Superlative Chronometer символізується зеленою печаткою, яка додається до кожної години Rolex, та супроводжується міжнародною п'ятирічною гарантією.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
05.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
04.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
04.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю