Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Параноя від PERRELET

 
Нова модель Turbine XL Paranoïa (Réf. A4024/1) від швейцарської годинникової компанії PERRELET цілком відповідає своїй назві - оптична ілюзія, що виникає при погляді на циферблат, буквально зачаровує, а тривалий його перегляд (особливо у темряві, при люмінесцентній підсвітці) привести до справжньої параної. Відео див. тут.
Новинка має круглий корпус із нержавіючої сталі з чорним DLC-покриттям, діаметром 50 мм, товщиною 14,30 мм, водонепроникний до 50 метрів. Сапфірове скло захищає чорний циферблат, з арабськими цифрами на його фланці, покритими, як і годинна та хвилинна стрілки, білим люмінесцентним складом. Практично по всій поверхні циферблата розташований дванадцятилопастний ротор автопідзаводу, з люмінесцентним покриттям, що приводить при обертанні ротора, оптичної ілюзії нескінченної спіралі.
Модель оснащена швейцарським автоматичним механізмом P-331 з подвійним ротором автопідзаводу, функціями індикації годин, хвилин і секунд (за допомогою відповідних центральних стрілок).
Поставляється на чорному ремінці каучуковому.
Ціна моделі складає 5450 євро.
 
 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю