Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Patek Philippe Chronographe Nautilus

Patek Philippe Chronographe Nautilus réf. 5980

 

4 роки тому для свого 30-го дня народження колекція Nautilus Patek Philippe була трохи перероблена та вдосконалена. На сьогоднішній день Patek philippe пропонує новий хронограф monocompteur flyback: модель 5980 із рожевого золота або сталі.



Модель 5980 вдало вписалася в нову лінійку колекції Nautilus з корпусом 44 мм в діаметрі, з типовими для Nautilus бічними опуклостями, системою щільної компресії корпусу, хронографічним кнопковим механізмом і водонепроникністю 120 м.




Корпус годинника з прозорою задньою кришкою із сапфірового скла, з калібром хронографа Patek Philippe CH 28-520 C, з колонним колесом, автопідзаводом та віконцем дати на 3 годинах, має можливість миттєвої зміни дати (час перемикання до 10 секунд). Завдяки вертикальному з'єднанню з дисками велика секундна стрілка хронографа може також бути використана як постійна секундна стрілка. Виходить, що в механізмі немає маленької секундної стрілки, проте розробники представили для лічильника хвилин та годин хронографа дуже оригінальне рішення. Ці індикації згруповані на монолічильнику, що показує три шкали: хвилини від 0 до 30 хвилини від 30 до 60 і годинник від 1 до 12.



Модель 5980R із рожевого 18-каратного золота.

 

Це перший хронограф колекції Nautilus із шкіряним ремінцем та корпусом з дорогоцінного металу, а точніше з рожевого 18-каратного золота (попередні моделі хронографа Nautilus були виконані з нержавіючої сталі). Коричневий циферблат з горизонтальним рельєфом і переходом від світлих півтонів до темних на циферблаті – ось два розпізнавальні знаки дизайну Nautilus. Дев'ять великих міток прямокутної витягнутої форми, виконані з рожевого золота з люмінесцентним покриттям, схожі на люмінесцентні стрілки годинника, які теж зроблені з рожевого золота.




Велика секундна стрілка хронографа зроблена з позолоченої сталі, встановлена з великою противагою, що гарантує хід без тремтіння стрілки.

 


Модель із нержавіючої сталі 5980/1A-014




Модель годинника 5980/1A-014 відрізняється від моделі з корпусом із рожевого золота, кольором циферблату, індикацією дати та матеріалом ремінця. На корпусі бічні опуклості і восьмикутний безель, що обертається. Безумовно, у всьому цьому відразу впізнається Nautilus, але існує деяка різниця: йдеться про чергування горизонтального рельєфу з вертикальним поліруванням на платформі безелю, дзеркальний глянець на гранях безелю і сторонах корпусу. Та ж “гра світла” повторюється на ремінці з інтегрованою сталлю, із внутрішніми відполірованими дужками та зовнішніми сатинованими.



Хронограф Nautilus у сталевій версії відрізняється від моделі у рожевому золоті циферблатом та висотою корпусу. Patek Philippe зберіг горизонтальний рельєф, типовий для Nautulus, але додав більше чорного кольору (покажчик дати з білими цифрами на чорному тлі); посріблений монолічильник із чорними цифрами для шкали хвилин від 0 до 30 та шкали годин, тоді як на шкалі хвилин від 30 до 60 — цифри червоні. Мітки, годинникові та хвилинні стрілки прямокутної витягнутої форми виготовлені з білого 18-каратного золота, люмінесцентні. Велика секундна металева стрілка хронографа родована, стрілки монолічильника виготовлені з латуні.



Як і хронограф Nautilus 2006 року у сталевій версії, що продовжує фігурувати у новій колекції Patek Philippe, нова модель 5980/1A супроводжується металевим браслетом.




Технічні характеристики

Механізм: механічний хронограф з автопідзаводом, калібр CH 28-520 C, колонне колесо, 327 деталей, 35 каменів, 55 годин резервного ходу, баланс Gyromax, 4 балансири, 28 800 напівколивань за годину (4Гц), спіраль Bregue

Функції: центральна індикація годин та хвилин, хронограф монолічильник 60 хвилин, велика секундна та секунда хронографа у центрі, fly-back, дата у віконці.

Корпус: 44 мм діаметр, товщини 12,6 мм, з рожевого 18-каратного золота або сталі, задня кришка із сапфірового скла, прозора. Безель з вертикальним поліруванням, водонепроникність 120 метрів.

Циферблат моделі з рожевого золота: 9 міток з рожевого 18-каратного золота з люмінесцентним покриттям Superluminova, стрілки годинника і хвилин з рожевого золота 18 карат з люмінесцентним покриттям Superluminova, стрілки хронографа/секундні позолочені, допоміжний циферблат противагою із білої латуні, стрілка лічильника хвилин із противагою із червоної латуні.

Циферблат моделі зі сталі: 9 міток з білого 18-каратного золота з люмінесцентним покриттям Superluminova, стрілки годинника і хвилин з білого 18-каратного золота з люмінесцентним покриттям Superluminova, стрілки хронографа/секундні позолочені, допоміжний циферблат противагою з білої латуні, стрілка лічильника хвилин з противагою з червоної латуні

Ремінець: крокодиляча шкіра з квадратними лусочками, темно-коричневого матового кольору, сталеві глянцеві центральні ланки, сатиновані зовнішні ланки, із застібкою з 18-каратного рожевого золота або сталі.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю