Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Patek Philippe Platinum Ref 5016 Black & Red для аукціону Antiquorum

13 грудня 2012 року в Нью-Йорку пройде аукціон Antiquorum за категорією "Important Modern & Vintage Timepieces" (Важливий Сучасний та Вінтажний Годинник). Особливої уваги серед лотів, представлених на продаж, заслуговує годинник Patek Philippe Platinum Ref 5016 Black & Red з платини з такими ускладненнями як репетир, турбійон і вічний календар. Модель унікальна насичено чорним кольором циферблату, градуйованого розміткою та хвилинною шкалою червоного кольору. Годинник, модифікований такою кількістю ускладнень, має велику колекційну цінність. Слід зазначити той факт, що годинник Patek Philippe Platinum Ref 5016 Black & Red знаходиться в ідеальному стані. Годинник попередньо оцінений 500 000 - 700 000 $.

 
 

Відповідно до архівних даних компанії Patek Philippe, модель Patek Philippe Platinum Ref 5016 Black & Red була виготовлена у 1999 році та продана у 2001 році. Корпус із платини в діаметрі становить 37 мм та в ширині 15 мм. Чорний циферблат оснащений часовими індексами, виконаними з 18К білого золота у стилі Breguet, додатковим дисплеєм маленької секундної стрілки, апертурою дати, тижня, місяця, високосного року та фаз Місяця.
Годинник функціонує на базі механізму RTO 27 PS-QR, відзначеного Женевським тавром. Функції калібру: годинник, хвилина, секунда, вічний календар, місячні фази. За роботою механізму можна спостерігати через сапфірове скло, розташоване на задній кришці.

 
 
Годинник у 2012 році пройшов повне технічне обслуговування на мануфактурі Patek Philippe.
Унікальний екземпляр точної механіки Patek Philippe Platinum Ref 5016 Black & Red вважався до 2001 року найскладнішим приладом хронометрії, поки компанією Patek Phillipe не був випущений годинник Ref. 5002 "Sky Moon Tourbillon".
Модель Patek Philippe Platinum Ref 5016 Black & Red укомплектована оригінальним футляром з модулем автопідзаводу, документами на годинник та архівною випискою.
Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
05.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
04.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
04.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю