Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Perrelet на справжність

Швейцарський бренд годинника Perrelet відомий світу з 1777 року. Засновник марки Абрахам Перреле створив автоматичний заводний механізм, який став найдосконалішим для механічних калібрів, втіливши в собі філософію точності, надійності та граничної чіткості.

На рахунку мануфактури безліч цікавих винаходів, які перевернули уявлення про індикацію часу. В 1815 майстер Перреле створив «розумний» астрономічний хронометр, за що отримав посаду королівського «хранителя часу» від самого Луї XVIII. Також серед видатних винаходів майстра - хронограф з опцією флай-бек, що використовується для надточної індикації у галузі фізики.

Сучасні витвори Perrelet продовжують традиції годинникової мануфактури. Візитною карткою компанії вважаються "ходики", оснащені подвійним ротором - винахід датований 1995 роком, і є гордістю бренду.

У наші дні «Перреле» вважається відомим швейцарським брендом, продукція якого поєднує традиційну якість та сміливі технічні рішення. На жаль, переважна більшість хронометрів, які нам пропонують у звичайних магазинах, — копії годинника Perrelet. А чи є алгоритм, яким справжню модель можна відрізнити фейка?

Як грамотно відрізнити годинник-оригінали «Перреле» від аналога

Перед покупкою виробу, відвідайте офіційний сайт бренду та детально вивчіть зовнішній вигляд, технічні характеристики автентичної моделі, аж до найдрібніших деталей, які найчастіше видають репліку. Найменші розбіжності з офіційними даними є доказом контрафакту. Про сумнівне походження годинника свідчать:

  • криві, нечіткі написи;
  • асиметричні мітки;
  • колірні невідповідності;
  • дефекти в ограновуванні;
  • нерівні прострочки на ременях;
  • приклеєні, а не посаджені в коронку каміння.

Компанія Perrelet випускає кілька відомих колекцій, серед яких найпопулярніша - Turbine, основна їх особливість у тому, що деталь на циферблаті у вигляді 12-лопатевої турбіни прикріплена до ротора підзаводу і приводиться в дію легким рухом зап'ястя, в репліках, як правило, вона не рухається. Популярністю користуються і жіночі моделі, що оснащені подвійним ротором. Примітно, що Flower Diamond створила жінка, і тут ротор виконаний у формі лотоса або пелюсток.

Тотальна поінформованість про дизайн годинника допоможе вам уникнути зустрічі з підробкою.

  • Всі прилади на циферблаті – функціональні, що властиво оригінальним хронометрам із ускладненнями. Підробляти складні функції майстра не будуть реплік, але індикатори на циферблаті зобразять.
  • З 2012 року компанія використовує власний калібр (Р-321), який має декілька рівнів захисту. У копіях часто стоїть кварцова батарейка, яку видає уривчастий хід секундної стрілки.
  • Логотип компанії — велика літера «Р» із завитком та точкою у рамці, знизу — повна назва фірми та рік її створення. Внутрішні деталі конструкції мають фірмовий логотип. Складання - виключно ручна. Хронометри мають значну вагу, що свідчить про їх інженерну складність.

Перевірити справжність моделі годинника можна і за серійним номером «Перреле» , нанесеним на корпус, і така кількість повинна бути вказана в гарантійному сертифікаті, оформленому офіційним дилером. Референс виробу має збігатися з номером моделі на офіційному сайті.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю