Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Perrelet на підтримку покеру

Швейцарський вартовий будинок Perrelet підписав угоду про співпрацю з Міжнародною Федерацією Покеру (International Poker Federation). Співробітництво було розпочато під час перших міжнародного чемпіонату з покеру IFP, The Table, яке проводилося в Каунті-Холлі, Лондоні, 19 і 20 листопада 2011 року.

Президент IPF, пан Ентоні Холден, сказав: “Ми раді, що компанія Perrelet стала нашим партнером IPF і сподіваємося, що це стане початком взаємно вигідних відносин. Разом з Perrelet, ми поділяємо прагнення нововведення, якості та переваги. Наша федерація була заснована у 2009, і тепер до неї входить понад 40 країн-учасниць. Наша мета полягає в тому, щоб у всьому світі покер визнали розумовим спортом, а також ми маємо намір стати активним членом Олімпійської спільноти”.

V. Coren та A. Holden (посередині та праворуч)

 

Пан Фаусто Сальві, президент Perrelet, додав, що він пишається новими партнерськими відносинами з IPF та участю в першому покерному турнірі «The Table», який став ідеальним майданчиком для презентації годинника Turbine Poker.

 

 

Victoria Coren

 

 

Покерний турнір The Table створений, щоб перевірити здатність гравців у стресових умовах під пильним оком ЗМІ. На відміну від турнірів з покеру, організованих казино, в The Table може взяти участь будь-який гравець, оскільки конкуренція відсутня, а гра ведеться за очками.

 

Близько 130 найкращих міжнародних гравців протягом двох днів боролися за титул чемпіона світу та грошовий приз у 250000$, який виграв Raul Mestre (Spain). Не залишилися без нагороди і дев'ять фіналістів, які отримали у подарунок годинник Turbine Poker:

 

2 : Victoria Coren (GB)

3: Igor Trefane (Brazil)

4 : Slavko Tomic (Serbia)

5 : Marsha Waggoner (Australia)

6 : Sandra Naujoks (Німеччина)

7 : Takuo Serita (Japan)

8 : Tim Reese (Німеччина)

9 : Kinichi Nakata (Japan)

 

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю