Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Richard Mille святкує повернення Bubba Watson на Genesis Open PGA Tour

Ці вихідні Bubba Watson повертається до виграшної форми в Genesis Open PGA Tour, колекціонери найвищого рівня зібралися в Майамі, штат Флорида, для перегляду цього неймовірного матчу. Цей захід, організований Фондом де-ла-Haute Horlogerie та Майамі-дизайн-центром, приносить у США найпополярніші годинні новинки 2018 року, у тому числі багато з них, представлених у січні в Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH). Він також перетинається з конгресами Miami Design District Concours та Miami Yacht Show.

Річард Мілле пишається тим, що їхній партнер Бабба Вотсон повертається на найвищий рівень пошани серед гольфістів і щасливий, що його важкі моменти зараз позаду. 2016-2017 був відзначений низьким періодом бренду. Втративши віру у свій гольф і навіть подумавши про можливий вихід на пенсію, він знав, що може спиратися на незмінну підтримку своєї сім'ї та спонсорів. Разом з ними Richard Mille, заохочуючи Буббу, повернувся на п'єдестал у новому сезоні.
У неділю, Bubba Watson зіграв на висоті і повідомив: "Я не можу в це повірити, Кон де Вотсон, емоції проходять через мою голову прямо зараз, це найважливіша перемога в моїй кар'єрі, я думаю". Ця перемога також важлива для його рейтингу в Кубку FedEx, оскільки це 10-й титул Bubba на PGA Tour, де він займає його зараз на 18-й позиції. Просто неймовірно для тих, хто, аж до кількох днів тому, вийшов зі 100 найкращих.

Присвячений його особистості годинник RM 38-01 Quartz TPT® Bubba Watson повернувся знову з перемогою, в якій великий спортсмен і грав.
Компанія Richard Mille вітає свого давнього партнера за його фантастичне повернення на фронт, оскільки Bubba Watson приніс багато уваги бренду, як у людському, так і в технічному плані, який заслуговує на визнання.
Давайте пригадаємо, який годинник ще був випущений на честь великого спортсмена з гольфу у світі. Звичайно ж, це варіант годинника RM 055 Bubba Watson 2016 року випуску, з титану з каучуковим захистом білого кольору. Якщо йдеться за звичайний механічний годинник, то це не до бренду Richard Mille. Ця компанія має справу не зі звичайними хронометрами... Годинник випущений Richard Mille має ряд переваг: він легкий, з високою удароміцністю і створює комфорт при носінні.

Спортивний стиль годинника від Richard Mille надзвичайно стійкий до ударів, незважаючи на те, що оснащений тонким скелетонованим годинниковим механізмом або крихкою клітиною турбійону. Якщо порівнювати варіант RM 038 з цією новинкою, годинник RM 055 більш ускладнений варіант з роботою турбійону. Їхня стійкість до удару становить 500G (для розуміння, удар сили 50G може викликати пошкодження тіла і навіть призвести до смерті). Однак удар Бубба по м'ячу для гольфу, вібрації викликані таким чином до його зап'ястя і пензля дуже високі і опір годинника має бути на тому ж рівні. Ось перша з причин, чому годинниковий механізм годинника RM 055 утримує чотири амортизатори, створюють ідеальний зв'язок із зовнішнім каркасом і самим механізмом, так що захист практично від усіх коливань.
Ця модель RM 055 Bubba Watson All Grey Boutique Edition була створена і в сірому кольорі, спеціально для бутиків компанії.
Детальну інформацію щодо ціни та можливості доставити цей годинник можна дізнатися у наших менеджерів watchesmaster.ru
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю