Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Неймовірна ціна на Годинники MILGAUSS в Київ

На перший погляд, колекція Rolex Milgauss виглядає дуже просто, багато хто навіть сказав би, це колекція однієї моделі, але насправді в цьому годиннику на скільки все оригінально продумано, що додавати щось в дизайн немає сенсу.


Представлений в 1956 році годинник Milgauss був створений для вчених і здатний витримувати магнітні поля напруженістю до 1000 гаус.
Європейський центр ядерних досліджень ЦЕРН, оснащений найпотужнішим у світі прискорювачем елементарних частинок, став однією з перших наукових організацій, які експериментально підтвердили, що годинник Milgauss після перевірки на практиці інженерами ЦЕРН дійсно здатний протистояти впливу магнітних полів з індукцією до 1000 гаус і користуються репутацією годинника з ідеальним антимагнітним захистом.


Сьогоднішній годинник Milgauss має спіраль балансу Parachrom, яка дозволяє їм ще краще протистояти магнітним полям. Тут годинник Milgauss представлений зі сталі 904L із зеленим сапфіровим склом.
Головною інновацією, що лежить в основі дивовижної здатності годинника Milgauss протистояти магнітним інтерференціям, є внутрішній захисний екран. Виготовлений зі спеціально підібраних феромагнітних сплавів, він складається з двох компонентів, що утворюють внутрішній корпус, один з яких прикріплений безпосередньо до механізму, а другий пригвинчений зсередини до корпусу Oyster. І нехай тільки майстри авторизованих годинникових майстерень Rolex зможуть побачити це, на внутрішньому корпусі годинника ретельно вигравіруваний символ магнітної індукції – велика літера «B» зі стрілкою.


Годинник Milgauss здатний безперебійно працювати в магнітних полях з індукцією до 1000 гаусс, звідси їх назва: Mille по-французьки означає тисяча, а Gauss є одиницею вимірювання магнітного поля. Завдяки чітким лініям дизайну та помаранчевій секундній стрілці цей годинник легко впізнати з першого погляду.



Годинник Milgauss GV із зеленим сапфіровим склом має чорний корпус з люмінесцентними помаранчевими годинниковими мітками в положеннях «3 години», «6 годин» і «9 годин», що чергуються з білими годинними мітками. Зелене сапфірове скло, немов часточка лайма, що відтіняє смак коктейлю, дарує циферблату легку гру світла, зберігаючи водночас чудову читаність показань. Ще одне досягнення Rolex, надихнуте фірмовим кольором годинникового бренду.


Компанія Rolex виготовляє годинникові корпуси зі сталі 904L. Зазвичай цей сталевий метал використовується в хімічній промисловості, де особливо цінується максимальна стійкість до корозії. Сталь марки 904L ідеально поєднується з Rolex дорогоцінними металами. Це виключно міцна сталь, що чудово піддається поліруванню.


Годинник точний рівно настільки, наскільки стійка їхня коливальна система. Зазвичай спіраль балансу виготовляється з феромагнітних сплавів, які, на жаль, чутливі до магнітних полів та струсів. П'ять років пошуків пішло у фахівців Rolex на створення синьої спіралі Parachrom. Виготовлена з парамагнітного сплаву, вона несприйнятлива до магнітних полів і може протистояти ударам і струсу в 10 разів краще, ніж звичайна спіраль. Синій колір спіралі балансу давно став знаком престижу, що відзначає лише найточніший годинник. Сьогодні він гарантує точність і Вашого годинника Rolex.


Яскравим представником марки в якому є дух MILGAUSS, є видатний майстер тенісного корту. Справжній колекціонер трофеїв Великого шолома. Зразок для наслідування. Визнаний метр. Винятковий гравець. Найкращий з найкращих у тенісному світі – РОДЖЕР ФЕДЕРЕР.


Видатний майстер тенісного корту. Справжній колекціонер трофеїв Великого шолома. Зразок для наслідування. Визнаний метр. Винятковий гравець. Найкращий з найкращих у тенісному світі.




Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю