Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Найтонший у світі годинник A.LANGE & SÖHNE у білому золоті

«Досконалість досягається не тоді, коли вже нічого додати, але коли вже нічого не можна відібрати». Цей вислів Сент-Екзюпері з казки «Маленький принц» якнайкраще підходить до нового наручного годинника мануфактури A.LANGE & SÖHNE. Можна сміливо сказати, що хронограф Saxonia Thin — це досконалість у плоті. Saxonia Thin у білому золоті – гідне доповнення оновленої колекції A.LANGE & SÖHNE Saxonia Thin. Напрочуд тонкий корпус, елегантний, класичний і яскравий стиль цих вимірювачів часу чудово поєднується з традиціями колекції. Діаметр корпусу нової моделі Saxonia Thin складає 40 мм, а товщина, Ви тільки вдумайтеся, всього 5,9 мм! Це найтонший наручний годинник, що був створений дотепер маститою мануфактурою з Саксонії.
"Тонкий годинник - це вічна класика, це завжди актуально і сучасно". Досконалість цих хронографів полягає зосередженості на сутності самого часу: вони показують котра година завдяки лише годинниковій та хвилинній стрілкам. З точки зору естетики годинник A.LANGE & SÖHNE Saxonia Thin має елегантний найтонший корпус і срібний циферблат, який виготовлений із цільного срібла. Гармонійність циферблату підкреслюють тонкі багетні годинникові мітки, стрілки в стилі «меч» та чітка хвилинна шкала.


A.LANGE & SÖHNE Saxonia Thin


калібр L093.1

Спеціально для ультратонкого корпусу майстра A.LANGE & SÖHNE розробили найтонший механізм із ручним підзаводом. Його роботу можна побачити через прозоре скло задньої кришки корпусу. Товщина калібру L093.1 складає лише 2,9 мм. Круглий класичний корпус наручного годинника Saxonia Thin виконаний з білого золота, що надає йому вигляду бездоганного та елегантного. Механізм годинника з успіхом пройшов усі випробування технічного контролю компанії. Своєю новинкою Saxonia Thin годинникова мануфактура A.LANGE & SÖHNE встановлює новітні стандарти в ранзі ультратонкого годинника та створює сучасну стилістику актуальної класики.



 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю