Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Хочете годинник за $1 200 000? Тоді це - Antoine Preziuso TTR3 TRILLON

Цей унікальний ювелірний шедевр Antoine Preziuso TTR3 TRILLON AFP-TTR-3X зроблений з 18-каратного білого золота і містить 233 діаманти загальною вагою більше 24 карат в рідкому білому кольорі Top Wesselton G+, в ограновуванні багет, з трем плаваючі на циферблаті по колу.
Багетний крій - один із найскладніших способів огранювання. Його якість посадки гарантує, що світло добре відбиватиметься, і надає діаманту його чудове сяйво і красу.
Механізм Tourbillon of Tourbillons, що є ключовим компонентом цього бренду, був удостоєний двох премій на Grand Prix d'Horlogerie de Genève: премії за інновації та громадського призу.
Це технічне досягнення захищене 3 міжнародними патентами.

TTR3 Trillon Antoine Preziuso Master Exclusive CreationsTTR3 Trillon Antoine Preziuso Master Exclusive CreationsTTR3 Trillon Antoine Preziuso Master Exclusive Creations

 

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю