Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новинки від ULYSSE NARDIN Marine Chronograph Voyage BLEU та Black Sea Diver Chronograph.

Небагато чи може бути взагалі ніхто з "серйозних" годинникових марок присвячував свій годинник Чорному морю! Компанія ULYSSE NARDIN представляє вже другі, названі на честь цього об'єкта на земній кулі! Нова модель Black Sea Сhronograph від цієї марки вийшла слідом, за представленим восени минулого року, годинником Black Sea Diver Chronometer. Корпус Black Sea Сhronograph, як і в інших "морських" годинників останнього часу, має модне нині в стінах марки покриття корпусу каучуком і відрізняється від попередніх лімітованих і не дуже моделей оформленням циферблата і корпусу.
Сміливий, зухвалий, азартний… він — шукач пригод, який живе на межі, шукає бурі і прагне незвіданого. Йому потрібен союзник, який витримає зіткнення зі стихією, шторм, морські глибини та бурхливі хвилі.

 

Саме для таких: щирих любителів ризику, швейцарська мануфактура Ulysse Nardin створила новий Black Sea Chronograph 353-92-3C, не просто годинник, але винятковий зразок «розумної» механіки. Годинник з душею і характером, не схожий на жодне інше творіння швейцарських майстрів.
Потужний, спортивний корпус годинника приховує складний механізм та інноваційні досягнення годинної мануфактури. Кожна деталь продумана до дрібниць, щоби максимально збільшити функціональність. Нічого зайвого, нічого відволікаючого. Короткий і строгий дизайн. Єдина прикраса – якір на стрілці хронографа, символ годинникової мануфактури Ulysse Nardin.
Корпус годинника з нержавіючої сталі покритий шаром вулканізованого каучуку. Використання цієї унікальної технології дозволяє забезпечити максимальну герметичність, при якій годинникам не страшні ні глибина, ні тиск, ні дії зовнішнього середовища. У такій комплектації їх водонепроникність досягає 200 метрів.

 

Надійний і витривалий, під водою, Black Sea Chronograph, служить своєму власнику справжнім компасом: мітки на циферблаті, годинна і хвилинна стрілка вкриті люмінесцентним складом для кращої індикації в темряві.
Black Sea Chronograph створений для шанувальників водної стихії, в якій живе пристрасть до ризику та бажання пізнати себе. Годинник оснащений безліччю додаткових функцій. У той час, як індикатор секундної стрілки розташований у позиції "3 години", лічильник, що фіксує 30-хвилинні проміжки часу, знаходиться на позначці "9 годин". Лічильники в положенні «6 годин» фіксують 12-годинні проміжки часу стрілками, пофарбованими в червоний і синій колір. Дата розташована в положенні "4 години".

 

Серце годинника б'ється в корпусі, діаметром 45,8 мм. Прозора задня кришка із сапфірового скла дозволяє спостерігати за роботою механізму. Для зручності натискання, бічні кнопки покриті шаром вулканізованого каучуку. Каучуковий ремінець з керамічними вставками щільно прилягає до руки - годинник надійно зафіксований на зап'ясті.

 

Black Sea Chronograph здатний витримати і шторм, і бурю, поринути у морську безодню і піднятися до вершини на гребені хвилі. Black Sea Chronograph – сміливий дизайн для сильних духом чоловіків від швейцарських майстрів Ulysse Nardin, закоханих у море.

 

Найвідоміший ресторан Poseidon в Bebek, Туреччина була ідеальним місцем для запуску останньої лімітованої серії, "Voyage BLEU". Вибрані клієнти та 60 журналістів взяли участь на урочистому відкритті годинника, яке відображає філософію Ulysse Nardin у поєднанні майстерності з використанням нових матеріалів.

 

Нова лімітована модель ULYSSE NARDIN Marine Chronograph Voyage BLEU 2012 року відрізняється збільшеним корпусом до 45.8 мм. Складним процесом вулканізації зазнав сталевий корпус, за рахунок цього він набув матово-синього кольору. На дотик корпус став бархатисто м'яким і теплим. Годинник Marine Chronograph Voyage BLEU - це яскравий дизайн, що запам'ятовується. Хронограф з великими годинниками, що добре читаються в темряві, мітками з рожевого золота 18 карат.

 

Центральна стрілка хронографа, додаткові циферблати лічильників секунд та хвилин хронографа лаконічно розмістилися на циферблаті годинника та в сталевому варіанті. Задня кришка годинника закрита з медальйоном із разового золота або сталі із зображенням корабля. Спеціально розроблений для годинника каучуковий синій браслет з титановими вставками з індивідуальним написом "Voyage BLEU" надає годинникам закінченого неповторного вигляду.

 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю