Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як відрізнити підробку Ulysse Nardin

"Улісс Нардін" - одна з найстаріших годинникових мануфактур Європи, заснованих у Швейцарії в XIX столітті. Еволюція всесвітньо відомого бренду почалася зі збирання морських хронографів - приладів, що відрізняються граничною точністю. Завдяки засновнику фірми Уліссу Нардіну мореплавці завжди правильно орієнтувалися в часі. Збереглися традиції марки й у наші дні. Брендовий стиль «нардинів» - ексклюзивність, точність та підвищена функціональність.

На чорному ринку досить поширені підробки Ulysse Nardin. Але як відрізнити контрафакт від справжнього морського хронометра? Спробуймо розібратися.

Ulysse Nardin: як відрізнити підроблену модель від оригіналу

Годинник цієї марки належить до категорії «преміум». Це дорогі вироби, що наголошують на особливому статусі власника, тому купівля репліки — удар по престижу.

Несумлінні виробники копій вводять покупців в оману, пропонуючи їм як низькопробні, так і досить якісні підробки, які від оригіналу без спеціальних знань практично неможливо.

1. Почнемо з упаковки. Фірмовий виріб завжди буде упакований у брендовий бокс, маркований логотипом. Усередині контейнера має бути спеціальна подіум-підставка, шкіряний гаманець з інструкціями, книгою на проходження сервісу та гарантійної пластикової смарт-картки . Відсутність будь-якого документа — вірна ознака контрафакту.

2. Погляд – на циферблат. Позначки, індикатори, цифрові орієнтири нанесені рівно та в єдиному стилі. У підробках зустрічаються естетичні дефекти: зсув шкали, асиметрія позначок часу, різнорозмірність деталей, які мають бути однаковими.

3. Стрілки в моделях оригінального збирання рухаються рівно, плавно, тоді як у репліках вони йдуть пунктирно, з ривками. Додаткові циферблати не повинні бути декоративною доважкою — всі прилади в морському хронометрі працюють! У більшості моделей «Улісс Нардін» є індикатор дати з розташованим зверху збільшувальним склом для кращої читальності. Монокль має повністю вміщувати дату.

4. Практично у всіх годинниках «Улісс Нардін» стрілки та мітки покриті спеціальним люмінесцентним покриттям, що дозволяє їм світитися в темряві. З метою економії на матеріалах, виробники реплік зазвичай не використовують цю технологію.

5. Бренд «Улісс Нардін» позиціонується як виробник виключно механічних хронометрів. Якщо в магазині ви бачите кварцові моделі на батарейках, знайте, що це імітація.

6. Фірмовий логотип годинника нанесений на заводну головку, а в деяких моделях кабошон декорований дорогоцінним каменем.

7. Оригінали «Улісс Нардін» відрізняються прозорістю задньої кришки, щоб можна було вічно милуватися рухом механізму, якщо не йдеться про водонепроникні моделі. На кришці легко виявити кругове гравіювання з назвою бренду і словом Chronometer.

8. Серійний номер моделі вигравіюваний збоку, на лівій стороні. Цей код оригінальності годинника можна звірити на офіційному сайті компанії, за допомогою Tag number* з гарантійної смарт-картки.

9. У моделях, оснащених ремінцем, використовується тільки натуральна шкіра - високоякісний матеріал з рівною контрастною відстрочкою або. Також зустрічаються серії із каучуковими браслетами із вставками. На застібці - фірмове гравіювання.

10. Скло, що покриває циферблат, лише сапфірове. Це одна з умов міцності, протиударності та герметичності.

Сумніви має викликати і країна збирання, зазначена у документації: жодних географічних регіонів, окрім Swiss. Продається справжній фірмовий годинник тільки в офіційних магазинах , тому подбайте про гарантію автентичності виробу і в даному аспекті.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю