Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

У Відні реконструйовано фірмовий бутік Breguet

Десять років тому бутік годинникової марки Breguet, що відкрився у Відні, був схильний до повної реконструкції. Його оновлений інтер'єр тепер повністю відповідатиме авангардному духу годинникової компанії Brueegt. Відкриття оновленого фірмового магазину площею 190 кв. метрів відбулося 6 грудня.

Вишуканий інтер'єр зустрічає відвідувачів вартового бутика інтерактивним відео про марку та її твори хронометричного мистецтва. У віденському бутику легендарна марка зібрала ексклюзивну колекцію всіх останніх моделей свого годинника. Сріблясті вітрини, на яких виставлений годинник Breguet, стилізовані під дорогоцінні циферблати компанії: на шибках вигравіровані візерунки, що перегукуються з мотивами знаменитих "паризьких цвяхів" і гільйоше Clous de Paris. Дані гравіювання чудово знайомі всім шанувальникам наручного годинника Breguet. Загалом приміщення магазину витримано у класичному стилі.

Стелі годинникового бутіка після реконструкції набули еліптичної форми. Така форма є даниною першим наручним годинником Reine de Naples, які були замовлені у Брезі в 1810 для неаполітанської королеви Кароліни Мюрат - сестри Наполеона. Сьогодні Reine de Naples є центральною моделлю у жіночій колекції годинників Breguet. І цей годинник заслуговує на подібну шану, адже саме Reine de Naples став першим для Бреге. Сьогодні часовий будинок Breguet продовжує створювати з притаманною йому увагою до деталей жіночі ювелірні хронометри, що є справжніми символами витонченості. З того часу будинок Breguet вірою і правдою служить жіночій половині людства, яка має величезний успіх. Жіночий годинник Breguet був вибором Марії-Антуанетти королеви Франції, імператриці Жозефіни та маркізи Кондорсе.

На сьогоднішній день мережа фірмових годинникових магазинів Breguet розташовується в Парижі, Цюріху, Каннах, Лондоні, Відні, Москві, Нью-Йорку, Майямі, Дубаї, Сеулі, Токіо, Шанхаї, Гонконгу, Макао та інших містах світу. Оновлений віденський магазин магазину Breguet стане тепер чудовим символом історії та стилю знаменитої марки.

 

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю