Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Vacheron Constantin на справжність

Vacheron Constantin — легендарна швейцарська мануфактура з багатовіковою репутацією, яку у XVIII столітті у Франції започаткував годинниковий майстер Жан-Марк Вашерон. Ім'я автора відображено на логотипі культового бренду.

Свою історію марка розпочала з виробництва кишенькового годинника, який користувався високим попитом серед знаті, — механічних хронометрів із шляхетних металів, доповнених актуальними на той час функціями.

Вартові моделі Vacheron Constantin відрізняються вишуканістю стилю та делікатністю елементів корпусу. Як і кілька століть тому, годинник не змінює своєї аудиторії — це елітні вироби для стильних, самодостатніх та впевнених у собі людей.

Дозволити собі справжню розкіш у вигляді оригінальних годинників «Vacheron Constantin» можуть не всі, але багатьом хочеться підкреслити свій імідж стильним і дорогим аксесуаром. Репутація марки не завжди працює на її добре ім'я — все частіше на годинниковому ринку зустрічаються копії годинників «Вашерон Костянтин». Як показує практика, відрізнити оригінал від підробки в деяких випадках можна лише за наявності певних знань стилю, принципу збирання, технології обробки хронометрів.

Фахівці знають, як відрізнити оригінал Vacheron Constantin і регулярно викривають майстерно виконані репліки. Увага приділяйте деталям - саме за ними можна розпізнати аналог і відмовитися від покупки низькоякісного виробу за чималі гроші.

Годинник «Вашерон Костянтин»: як правильно відрізнити підробку

  • Всі оригінальні хронометри, відзначені логотипом Vacheron Constantin, укомплектовані справжнім швейцарським механізмом, що гарантує граничну пунктуальність системі. Корпус годинника виконаний з дорогоцінних металів вищої проби, що підкреслює статус мануфактурних виробів.
  • Часто під виглядом справжнього годинника продають майстерно зібраний аналог — зрозуміло, що набагато дешевше за офіційну ціну. Це має насторожити: у кращому випадку вам пропонують копію відомого бренду, оснащену фірмовим швейцарським механізмом.
  • Відмінність реплік — використання альтернативних недорогих матеріалів: замість золота і платини — ювелірної сталі з позолотою, замість натуральних мінералів — кристалів синтетичного походження.
  • Деякі прагнуть придбати саме якісну репліку, знаючи про її походження. Це індивідуальне рішення кожного. Якщо продавець повідомляє про те, що продає копії, його наміри чесні та відкриті. Гірше, коли під виглядом оригіналу вам намагаються продати репліку за нечуваною ціною.

Женевське тавро - ознака оригінальності

Оригінал годинника «Вашерон Костянтин» відрізняється від копії особливим знаком — Женевським тавром. Маркування стали використовувати ще на початку XX століття для захисту від недобросовісних виробників підробок, які прагнуть припасти до чужої слави та отримати від цього матеріальний зиск. Це свого роду знак вищої якості, що гарантує не тільки справжність, а й технічну бездоганність механізму.

Клеймо гарантує походження годинника - це означає, що механізм був виконаний і вміщений корпус не де-небудь, а в Женеві. Калібр відрізняється точністю та довговічністю в експлуатації. Саме це гарантує виробник.

Серед відмінних рис – оригінальна комплектація. Кожна брендова модель упакована у фірмовий футляр, у якому, крім самого хронометра, ви знайдете:

  1. офіційний сертифікат Женевського тавра;
  2. документ (раніше паспорт, нині пластикова карта), що підтверджує, серійний номер моделі, референс, серію калібру, дату продажу, підпис чи штамп офіційного дилера. Перевірити справжність годинника «Вашерон Костянтин» можна за їх серійним номером, звіривши його на годиннику з документами.
  3. інструкція на кількох мовних версіях (раніше у вигляді флешки)
  4. металевий друк, що містить Женевське тавро.

Важливі деталі

Якщо ви не знаєте, як відрізнити справжній годинник із логотипом «Вашерон Костянтин» від звичайної підробки, варто звернути увагу на другорядні деталі — якість ремінця, що виготовляється з натуральної м'якої шкіри. Криві стібки, нитки, що стирчать, нерівності, потіки клею не допустимі.

Мітки на полі циферблату оригіналу розміщуються симетрично. Поверхні - без подряпин і сколів. Головка підзаводу містить гравіювання як невеликого хреста. Кріпильні модулі акуратно приховані.

Місце покупки не повинно бути випадковим, адже на ринку брендові хронометри не продаються. Тому за статусною річчю — йдіть до авторизованого дилера чи перевіреного інтернет магазину, яким є Watches Master.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю